Letiště Praha je páté nejrychleji rostoucí letiště v Evropě v kategorii 10-25 milionů odbavených cestujících

11.11.2017 10:30 | Zprávy

Letiště Václava Havla Praha se stalo ve třetím čtvrtletí 2017 pátým nejrychleji rostoucím letištěm v Evropě v kategorii 10-25 milionů odbavených cestujících. Informace vychází z pravidelné zprávy ACI Europe Aiport Traffic Report, která byla vydána dnes. Umístnění mezi nejrychleji rostoucími evropskými letišti jen potvrzuje historicky rekordní růst, který pražské letiště v letošním roce zaznamenává.

Letiště Praha je páté nejrychleji rostoucí letiště v Evropě v kategorii 10-25 milionů odbavených cestujících
Foto: Archiv
Popisek: Letiště Praha - logo

Zpráva ACI Europe Airport Traffic Report, vydávaná evropskou pobočkou mezinárodní asociace leteckých operátorů Airport Council International (ACI) potvrdila 16,8% meziroční nárůst počtu cestujících odbavených na Letišti Václava Havla Praha. To vyneslo letiště na pátou příčku mezi nejrychleji rostoucími letišti v dané kategorii. Před Prahou se umístila Antalya (+56,5 %), Ankara (+33,8 %), Varšava (24,2 %) a Petrohrad (+21,8 %).

Tento článek je uzamčen

Článek mohou odemknout uživatelé s odpovídajícím placeným předplatným, nebo přihlášení uživatelé za Prémiové body PL

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

autor: Tisková zpráva

Mgr. Marek Výborný byl položen dotaz

Podle čeho soudíte, že mají lidovci nárok na post předsedy Sněmovny?

Proč zrovna vy? A nebylo tomu vždy, i za vás tak, že post měla strana vládní koalice? Navíc, co si pamatuji, vy jste nedali SPD ani post místopředsedy, i když by to odpovídalo výsledku voleb. Nepřijde vám to tak nyní až pokrytecké si tento post nárokovat? Že se vám nelíbí Okamura není podle mě argum...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

JCCR: Jižní Čechy voní pečenou husou a mladým vínem

22:03 JCCR: Jižní Čechy voní pečenou husou a mladým vínem

Svatomartinské hody jsou tradičním vyvrcholením gastronomické sezóny.