Letiště Praha zavádí pro cestující novou službu Aerosnack, kvalitní a levnou svačinku do letadla

02.03.2016 18:20

Novinkou gastronomie na Letišti Václava Havla Praha se stane mobilní stánek s občerstvením Aerosnack, který bude cestujícím nabízet denně čerstvé bagety a sendviče.

Letiště Praha zavádí pro cestující novou službu Aerosnack, kvalitní a levnou svačinku do letadla
Foto: Archiv
Popisek: Letiště Praha - logo

Jejich cena bude 69 korun při zakoupení samostatně a 89 korun při nákupu s nápojem. Cestující se s ním setkají za bezpečnostní kontrolou v Terminálu 2 již od 1. března 2016, později v průběhu měsíce i v Terminálu 1. Spuštěním služby Aerosnack pokračuje Letiště Praha v projektu „Měníme letiště pro vás“, jehož cílem je vstřícně reagovat na potřeby cestujících a mimo jiné nabízet lepší poměr kvality a ceny.

„Pojízdný stánek Aerosnack je další z mnoha novinek v oblasti gastronomie, kterým se letiště snaží přizpůsobit hlavně českým cestujícím, jejichž počet meziročně roste. Nabídne jim kvalitní a čerstvou svačinku za příznivé ceny. Bagetu či sendvič i s nápojem si cestující mohou vzít na palubu letadla, a to i v Terminálu 1, kdy budou poté procházet přes bezpečnostní kontrolu. Obsluha nápoj zabalí i s účtenkou do uzavíratelného STEB sáčku, takže bude možné se s ním odbavit do letadla i přes omezení platná pro tekutiny,“ vysvětluje Jiří Petržilka z představenstva Letiště Praha.

Mobilní vozík bude nabízet celkem 3 druhy baget, 3 druhy sendvičů, saláty a 6 druhů alkoholických a nealkoholických nápojů. Během dne se bude pohybovat na obou terminálech Letiště Václava Havla Praha s pravidelnými zastávkami na dvou místech v Terminálu 1 a třech místech v Terminálu 2. V provozu bude každý den od 8 do 16 hodin, přičemž podle Petržilky může dojít k rozšíření prodejní doby: „Zatím se jedná o pilotní provoz, během kterého budeme sledovat zájem cestujících a podle výsledků případně upravíme nabídku a charakter služby.“

Výrobu baget a sendvičů ze světlého i tmavého pečiva a s různými náplněmi zajistí přímo Letiště Praha, které provozuje například i několik restaurací s příznivými cenami. Patří sem třeba samoobslužná restaurace Praha na Terminálu 1, ve které letiště nabízí hlavní jídlo od 81 Kč a polévku od 17 Kč.

Pro vyšší komfort při placení bude obsluha stánku přijímat platbu v českých korunách, eurech, ale i platební kartou.

Sortiment

Cena

Combo (sendvič/bageta + nápoj)

89 Kč

Sendvič

69 Kč

Bageta

69 Kč

Salát

69 Kč

Voda Bonaqua 0,5l

27 Kč

(letiště ve svých provozovnách dodržuje garanci ceny balené vody do 27 Kč)

Coca-Cola 0,5l

39 Kč

Nestea - zelený čaj citrus 0,5l

39 Kč

Sprite 0,5l

39 Kč

Fanta 0,5l

39 Kč

Budvar plech 0,33l

39 Kč

Změny v oblasti gastro služeb jsou dalšími kroky v rámci kampaně s podtitulem „Měníme letiště pro vás”, která si klade za cíl dlouhodobé zlepšování služeb zaměřených především na české cestující. Další výhodné nabídky, novinky a tipy na cestování z Prahy čekají na návštěvníky na www.menimeletiste.cz.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

MHMP: Praha podá dvě žádosti o dotace z evropských fondů na vybudování dobíjecích stanic

10:04 MHMP: Praha podá dvě žádosti o dotace z evropských fondů na vybudování dobíjecích stanic

Hlavní město chce podpořit rozvoj elektromobility prostřednictvím dvou projektových záměrů. V případ…