Lipenská Ryba už má bydliště, ale stále nemá jméno. PS: Pomůžete?

03.07.2015 10:07

Do Lipna nad Vltavou doputovala Ryba a zalíbilo se jí zde natolik, že se rozhodla zůstat. A také se usmyslela, že bude těšit návštěvníky a vymýšlet spoustu her a dobrodružství pro děti i dospěláky. Než to však všechno propukne, chtěla by Ryba mít jméno. Prosíme Vás tímto o pomoc. Vymýšlet jméno, případně hlasovat pro to, které se vám líbí, můžete až do 14. července. Vymýšlejte, hlasujte a vyhrajte speciální LIPNO CARD s „rybími“ výhodami!

Lipenská Ryba už má bydliště, ale stále nemá jméno. PS: Pomůžete?
Foto: lipno.info
Popisek: Lipenská ryba

Tomu, že to Ryba myslí s Lipnem opravdu vážně, nasvědčují její aktivity připravené pro lipenské návštěvníky už v nejbližší době. Ryba si dělá ambice stát se novým a netradičním lipenským průvodcem a bloggerem, chce pořádat interaktivní soutěže a akce pro děti, ráda by také měla jeden den v roce, který bude na Lipně patřit jen a jen jí… a návštěvníkům. Pro letošní léto vše vyvrcholí na již tradiční lipenské akci LIPNO SPORT FEST, který se bude konat 15. - 23. srpna 2015. Ryba zde bude pokřtěna a zároveň oficiálně představena návštěvníkům a obyvatelům Lipna. „Jsme pyšní na to, že Ryba doplula právě k nám a že se stala patronkou a tváří Lipna,“ uvedl Zdeněk Zídek, starosta Lipna nad Vltavou a doplňuje: „Vzhledem k tomu, že Lipno nad Vltavou je oblíbenou destinací zejména pro rodiny s dětmi a aktivní sportovce, Ryba se zde bude – i se svým vodotryskem - cítit opravdu jako ‚….ve vodě‘.

“ Plastika Ryby je dílem umělkyně Alexandry Koláčkové, která ve svém ateliéru ATELIER vytváří velkoformátové keramické sochy pro veřejné prostory. Její díla zdobí nejen řadu českých parků a dětských hřišť, ale ve svém portfoliu má i mnoho zahraničních destinací. Plastika Ryby byla poprvé vystavena na českobudějovickém náměstí v rámci akce Umění ve městě 2014.

Více o soutěži ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Bezpečnostní rada státu se zabývala vnitřní bezpečností i prognózou možných rizik

13:21 Úřad vlády: Bezpečnostní rada státu se zabývala vnitřní bezpečností i prognózou možných rizik

V pondělí 22. dubna 2024 se ve Strakově akademii uskutečnilo zasedání Bezpečnostní rady státu. Mezi …