MHMP: Staroměstské náměstí bude fandit českým hokejistům v boji o medaile

24.05.2019 18:23

Staroměstské náměstí v Praze se v sobotu 25. května opět stane centrem všech fanoušků hokeje. Společnost Taiko na základě zadání Magistrátu hlavního města Prahy připravuje živé přenosy závěrečných zápasů z letošního mistrovství světa v hokeji na Slovensku, dnes po poledni začíná instalovat pódium a velkoplošnou obrazovku o rozměrech 9 x 5 metrů.

MHMP: Staroměstské náměstí bude fandit českým hokejistům v boji o medaile
Foto: Hans Štembera
Popisek: Budova pražského magistrátu

„Věřím, že český tým letos ukončí smolnou sérii a přiveze domů minimálně medaili. Staromák bude připravený pro semifinálový i finálový zápas, ale, hlavně i pro společné oslavy zlata,“ říká Vít Šimral, radní hlavního města Prahy pro oblast kultury a sportu.

Semifinálový zápas Kanada-Česko uvidí v sobotu fanoušci od 19.15 hodin, program ale začne o hodinu dřív. „Již krátce po šesté hodině večer bude dostávat do varu fanoušky moderátor Radek Hrdina s DJ´m. Příznivce hokeje čekají soutěže, ankety a další zábava,“ upřesňuje Hana Tietze, mluvčí organizátora akce, společnosti Taiko, a. s.

Na Staroměstském náměstí budou přenosy i dalších zápasů české reprezentace. V neděli to tedy bude buď zápas o bronz v 15.45 hodin, nebo o zlato ve 20.15 hodin. V případě, že čeští hokejisté získají kov nejcennější, připraví společnost Taiko ve spolupráci s hlavním městem Prahou slavnostní uvítání hokejistů na pondělí 27. května.

Magistrát hl. m. Prahy žádá návštěvníky, aby s ohledem na bezpečnost respektovali pokyny pořadatele i případná operativní bezpečnostní opatření. Zároveň prosí diváky, aby s sebou nenosili žádné nebezpečné předměty, například zábavnou pyrotechniku nebo nápoje ve skleněných obalech. Tak jako při obdobných příležitostech v minulosti jsou připravena zvýšená bezpečnostní opatření, dohled zajistí republiková i městská policie, pražská záchranka i hasiči.

Aktuální informace najdete ZDE a facebookovém profilu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Rakušan: Pokud to můžeme zařídit, není na co čekat

15:16 Ministr Rakušan: Pokud to můžeme zařídit, není na co čekat

Povinnost hlásit podezřelé transakce a větší pravomoci pro policii zajistit zbraně. Vláda schválila …