MZV: Náměstek Miloslav Stašek převzal prvních deset vozů Škoda Superb

31.08.2017 8:09

Na základě výsledku otevřeného výběrového řízení na dodavatele služebních vozidel pro Ministerstvo zahraničních věcí byla v červnu 2017 vybrána společnost Přerost a Švorc Auto s.r.o. Celkem se jedná o 55 vozů ŠKODA SUPERB, z nichž prvních deset slavnostně před Černínským palácem převzal od ředitele ŠKODA AUTO ČR Luboše Vlčka náměstek ministra Miloslav Stašek.

MZV: Náměstek Miloslav Stašek převzal prvních deset vozů Škoda Superb
Foto: mzv.cz
Popisek: Ministerstvo zahraničních věcí

Symbolicky právě během probíhající porady vedoucích zastupitelských úřadů České republiky v Černínském paláci dnes převzal z rukou ředitele ŠKODA AUTO ČR Luboše Vlčka náměstek ministra Miloslav Stašek prvních deset vozů ŠKODA SUBERB z celkového počtu 55 vozů, které dodá na základě vítězství v tendru nový dodavatel služebních vozů společnost Přerost a Švorc Auto s.r.o. Vozidla budou následně distribuována na 34 zastupitelských úřadů České republiky po celé Evropě a rovněž doplní flotilu Ministerstva zahraničních věcí.

„Jsem rád, že budou čeští diplomaté jezdit ve vozech Škoda Superb, přičemž díky předmětné smlouvě budeme mít vyřešenu otázku reprezentativní přepravy v evropských zemích. Současně se nám podařilo zachovat kontinuitu pravidelné bezúplatné obměny služebních vozů na Ministerstvu zahraničních věcí, což v důsledku znamená úsporu finančních prostředků státního rozpočtu. Vozidla bude dodavatel každoročně obměňovat za nová, a to až do roku 2021. Všechna vozidla budou dodána v nejvyšším stupni výbavy Laurin&Klement s pohonem 4x4 a šestistupňovou převodovkou DSG,“ dodal náměstek ministra Miloslav Stašek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hospodářská komora pomůže podnikatelům s podáním elektronického daňového přiznání

19:02 Hospodářská komora pomůže podnikatelům s podáním elektronického daňového přiznání

Už jen přibližně dva týdny – do 2. května – mají podnikatelé čas na elektronické podání daňového při…