Martin Brix finančním ředitelem společnosti LeasePlan Česká republika

25.06.2012 17:21

Martin Brix (38) byl k 1. červenci jmenován finančním ředitelem společnosti LeasePlan Česká republika, tuzemské pobočky světového lídra operativního leasingu automobilů.

Martin Brix finančním ředitelem společnosti LeasePlan Česká republika
Foto: LeasePlan
Popisek: Martin Brix, finanční ředitel společnosti LeasePlan Česká republika

Do Prahy se vrací po pěti letech, které strávil v pozici finančního ředitele rumunského zastoupení skupiny LeasePlan. To bylo založeno v roce 2007 za výrazné asistence české pobočky a Martin Brix měl zásadní vliv na jeho dynamický rozjezd, který je považován za jeden z nejúspěšnějších v historii celé skupiny.

Před odchodem do Rumunska Martin Brix pracoval osm let v české pobočce, tři roky jako Credit Analyst a pět let coby Risk Manager. Jeho hlavním úkolem po návratu do České republiky bude přispět k růstu portfolia společnosti. Martin Brix ve funkci nahradí Pavla Hakena, který byl finančním ředitelem firmy dvanáct let.

Nový finanční ředitel společnosti LeasePlan Česká republika vystudoval Vysokou školu ekonomickou v Praze, je ženatý a má tři děti. Mezi své koníčky řadí rodinu, cestování a horskou turistiku.

LeasePlan je globálním i tuzemským lídrem v operativním leasingu automobilů – profesionální správě firemních autoparků. Je zastoupen ve 30 zemích a jeho celkový vozový park čítá 1,3 milionu automobilů. Díky unikátnímu řešení account managementu LeasePlan dlouhodobě obhospodařuje klienty s různou velikostí flotil, kdy se každému zákazníkovi věnuje tým profesionálů. V roce 1996 přivedl operativní leasing do České republiky a stal se jedničkou tuzemského trhu. Dnes tady pečuje o autoparky přibližně tisícovky klientů a ve své flotile má více než 17 tisíc vozidel. Více informací na: www.leaseplan.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vězeňská služba: Pietní vzpomínka k výročí Pražského povstání

20:48 Vězeňská služba: Pietní vzpomínka k výročí Pražského povstání

V rámci oslav výročí Pražského povstání se dnes konal vzpomínkový pietní akt na místě bývalého nacis…