Martin France, Sámer Issa a Jan Bendig se v Prokopském údolí „loučili s létem“

19.09.2017 10:26

V restauraci Černý kohout u Prokopského údolí v Praze 5, se v neděli 17. 9. 2017 uskutečnila charitativní akce "Loučení s létem".

Martin France, Sámer Issa a Jan Bendig se v Prokopském údolí „loučili s létem“
Foto: Agentura Martin Production
Popisek: Sámer Issa, Martin France, Jan Bendig a provozní restaurace Černý kohout Milan Harajda

Výtěžek z této záslužné akce je určený pro asistenční psy z Centra výcviku psů pro postižené Helppes v Praze 5. Jak zdůraznila ředitelka této neziskové organizace, Zuzana Daušová, budou takto získané finance do posledního haléře použity na výcvik právě těchto šikovných pejsků, určených pro postižené.

Issa Sámer, France Martin, radní Prahy 5 Lachnit Petr, Daušová Zuzana, Harajda Milan

Majitel restaurace Milan Harajda nám prozradil, že se nejvíce obával špatného počasí, naštěstí se jeho obavy nevyplnily a po celý den bylo velice příjemně. V areálu restaurace byla cítit, mimo voňavého masa z grilu, všudypřítomná dobrá nálada. Zahájení akce bylo v pravé poledne, pro děti byl připravený bohatý program a nechyběly ani soutěže o zajímavé ceny. Ve dvoře děti skotačily ve skákacím hradu, povozily se na ponících za asistence maskovaných indiánů.

Poté návštěvníci s úžasem sledovali ukázku výcviku psů pro postižené, kde zdatní chlupáčci podávali různé předměty, jako například jídelní příbor, peněženku nebo hrneček. Zajímavé bylo pozorovat, jak pokročil výcvik  štěněte Sunny (vlastním jménem Mystic Star Robin Gold Heart), známého z televize NOVA.

V odpoledních hodinách zábavu zpestřila břišní tanečnice Vendula, která doslova proplouvala mezi hosty. Následoval velký potlesk od diváků, na scénu totiž dorazily pěvecké  hvězdy jako: Leona Šenková, která když začala zpívat, tak málem praskaly okenní tabulky, Martin France, který přítomné roztančil hity z muzikálu Pomáda, Sámer Issa, ten všechny překvapil tím, že představil nové songy, které zpíval v češtině nebo Jan Bendig, který zpíval v romštině. Akci podpořil svou účastí i starosta MČ Prahy 5 Pavel Richter a radní MČ Prahy 5 Petr Lachnit. Dětský smích a dobrá nálada se šířila prokopským údolím až do večerních hodin.

Jan Bendig

Martin France a Sámer Issa

reklama

autor: komerční tisková zpráva

Ing. Miroslav Balatka byl položen dotaz

Můžete definovat, co je dezinformace?

Všichni o nich mluví, ale co to přesně je? Třeba za covidu jsme byly svědky toho, jak se měnilo, co je pravda a co dezinformace

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

MHMP: Praha podpoří prevenci ve školách, má předcházet šikaně či záškoláctví

22:04 MHMP: Praha podpoří prevenci ve školách, má předcházet šikaně či záškoláctví

Pražští radní odsouhlasili poskytnutí dotací na prevenci ve školách a školských zařízeních v Praze p…