Martinová, Březinová i France s Harichem zazpívají společně z balkónu českolipské radnice

18.07.2022 18:32

Letos se podruhé v rámci podpory kultury, cestovního ruchu a znovupotkávání mezi spoluobčany uskuteční benefiční koncert Zpívání z balkónu radnice v České Lípě ve středu 24. srpna 2022, a to opravdu přímo z balkónu budovy na náměstí T. G. Masaryka. Akce bude pro všechny příchozí diváky zdarma.

Martinová, Březinová i France s Harichem zazpívají společně z balkónu českolipské radnice
Foto: Martin Production
Popisek: Českolipská rodačka Zuza Nová při vystoupení na balkónu radnice

Město Česká Lípa drží prvenství v uspořádání tohoto koncertu mimo hlavní město Praha, kde tyto benefice pořádal v rámci covidového období ze svého balkónu zpěvák a producent Martin France. Ostatní města se začínají v letošním roce postupně ozývat.

lípa

Charitativní zpívání z balkónu už se stává v České Lípě tradicí

Před koncertem, nad kterým letos opět převzali záštitu starostka města Česká Lípa Jitka Volfová a nově ministr pro místní rozvoj Ivan Bartoš, se od 17:00 uskuteční koncert českolipských a libereckých kapel Rozehrajeme náměstí a hned od 18:00 začíná už zmíněná charita, kde by měl být zároveň předán finanční šek pro postiženou Amálku z Českolipska, a to nejen z dobrovolného příspěvku od diváků.

Amálka

A koho že diváci po slavnostním zahájení místní starostky uvidí diváci na koncertě? Diváky by měla přijet pozdravit například českolipská rodačka Zuza Nová, která loni překvapila přítomné  svým ohromným hlasem, ze Slovenska dorazí zpěvák, který se na Českolipsko rád vrac, mladý a velmi nadaný talent Martin Harich, rocková zpěvačka, muzikálová zpěvačka, profesorka na Mezinárodní konzervatoři v Praze a taky stále částečně rebelka Marcela Březinová, která se také do okolí České Lípy pravidelně a s láskou vrací.

martinová

Stálice české country Věra Martinová

Hlavní hvězdou tohoto klání bude country zpěvačka, skladatelka a kytaristka Věra Martinová, která se už na všechny fanoušky moc těší, i když na balkóně bude zpívat premiérově. No a do mozaiky pěti zpěváků tohoto benefičního koncertu chybí poslední dílek, doplní ji už zmíněný zpěvák a herec Martin France, který má Českou Lípu opravdu hluboko v kořenech, neboť zde studoval na Střední ekonomické škole a má zde i své rodiče. Moderace se opět podruhé se svým osobitým přístupem ujme moderátor Zdeněk Barnet.

lípa

Producent Martin France už má stálý tým hvězd, na jejichž účas se může spolehnout

Podle slov producenta jde hlavně o to, aby se ti lidé, které tento koncert bude zajímat, přišli zkrátka pobavit a aby si jak diváci, tak účinkující dokázali vytvořit alespoň na chvíli v této nelehké době vzájemně úsměv na tvářích.

plakát

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DPP hledá výrobce automatických vlaků a dopravního systému pro linky C a D pražského metra

10:04 DPP hledá výrobce automatických vlaků a dopravního systému pro linky C a D pražského metra

Pro budovanou linku D a automatizaci stávající linky C Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) plánuje na…