Michal Pokluda se stal Head of Business lines and Segment management v mBank

24.11.2014 18:41

Michal Pokluda, jenž v mBank působí od srpna 2013, byl jmenován na pozici Head of Business lines and Segment management pro Českou republiku a Slovensko. V nové funkci bude mít na starosti rozvoj produktové nabídky a obchodu ve všech Business lines – účty a platební styk, spoření a investice i úvěrové produkty.

Michal Pokluda se stal  Head of Business lines and Segment management v mBank
Foto: mBank
Popisek: mBank

Michal Pokluda sbírá zkušenosti v oboru bankovnictví již více než sedmnáct let. Primárně se zaměřuje na oblast řízení produktů, marketing a rozvoj obchodu. Na počátku kariéry také několik let pracoval ve finančním controllingu. Od srpna 2013 v mBank zastával pozici Head of Business Development and Marketing, kdy jeho hlavním úkolem byla realizace rebrandingu mBank a komunikace uvedení nového internetového bankovnictví a služeb na český a slovenský trh. Před nástupem do mBank působil v ČSOB, Citibank a v eBance.

„Po úspěšném dokončení marketingových aktivit kolem rebrandingu bude nyní hlavním úkolem Michala a jeho týmů rozvoj produktů a růst mBank na obou trzích“ říká Pawel Kucharski, výkonný ředitel pro obchod, marketing a produkt mBank.

Michal Pokluda vystudoval obor Finance a bankovnictví na Vysoké škole ekonomické v Praze, posléze získal titul MBA na University of Pittsburgh, KATZ Graduate school of business, v USA. V zahraničí sbíral také část praktických zkušeností, pracoval například v bankovním sektoru v americkém Minneapolis v Minnesotě.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hospodářská komora: Evropa vyslyšela požadavky českých podnikatelů

16:05 Hospodářská komora: Evropa vyslyšela požadavky českých podnikatelů

Prioritou nové Evropské komise by se mohlo stát snížení administrativní zátěže podnikatelů. Tu býval…