Milan Šauer ředitelem distribuce Pioneer Investments ČR

26.08.2014 18:29

Ředitelem distribuce Pioneer Investments ČR byl počátkem srpna jmenován Milan Šauer (39). Ve své funkci bude zodpovědný za řízení obchodních aktivit a podporu prodeje, a to jak prostřednictvím bankovních kanálů, tak i sítě nezávislých investičních zprostředkovatelů.

Milan Šauer ředitelem distribuce Pioneer Investments ČR
Foto: Pioneer Investments
Popisek: Pioneer Investments

Šauer působí v obchodním týmu skupiny Pioneer Investments již od roku 2007 a patří mezi jeho zkušené a stabilní opory. Jako manažer obchodu a distribuce se zaměřením na bankovní sítě byl dosud zodpovědný především za podporu a rozvoj distribuce prostřednictvím UniCredit Bank Czech Republic and Slovakia, a.s. Od srpna se jeho kompetence rozšířily o řízení prodeje prostřednictvím externích sítí finančních zprostředkovatelů, které převzal po Vítězslavu Havlišovi.

Před nástupem do skupiny Pioneer Investments Šauer sbíral cenné zkušenosti v oboru jako sales manager ING Životní pojišťovny.

Milan Šauer vystudoval Vysokou školu ekonomickou v Praze. Hovoří česky a anglicky a mezi jeho zájmy patří zejména sport, četba a cestování.

O Pioneer Investments

Pioneer Investments je součástí přední bankovní skupiny UniCredit a v oblasti řízení podílových fondů na světovém trhu působí již více než 85 let. Historie Pioneer Investments sahá až do roku 1928, kdy byl založen třetí nejstarší fond v USA s názvem Pioneer Fund. V současné době působí skupina Pioneer Investments ve 27  zemích a pracuje pro ni více než 2 000 zaměstnanců, včetně 330 investičních profesionálů.

Závazkem Pioneer Investments je především poskytování excelentních služeb. Investiční filozofie skupiny je založena na hledání a vytváření přidané hodnoty díky nezávislému analytickému výzkumu a disciplinovanému investičnímu přístupu zkušených portfolio manažerů. Díky tomu může Pioneer Investments svým klientům nabídnout konkurenceschopné investiční produkty vysoké kvality, které by měly obstát za všech okolností, které budoucnost přinese. K zajištění inovativní a konzistentní produktové strategie v globálním měřítku skupina využívá tří specializovaných center v Dublinu, Londýně a Bostonu.

Pioneer Investments celosvětově spravuje aktiva v hodnotě více než 184,5 miliard EUR (k 30. 6. 2014). V České republice poskytuje služby od roku 1995, a to jak individuálním, tak institucionálním klientům a nadacím.

reklama

autor: Tisková zpráva

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Celní správa: Závadné maso se ke spotřebitelům nedostalo

16:05 Celní správa: Závadné maso se ke spotřebitelům nedostalo

Téměř půl tuny drůbežího masa a mořských plodů přepravovaných v nevhodných podmínkách objevili ústeč…