Mimořádný summit Visegrádské skupiny k řešení migrační krize se uskuteční v Praze v pátek

31.08.2015 18:02

Mimořádný summit premiérů Visegrádské skupiny k tématu migrace, který dnes svolal předseda vlády České republiky Bohuslav Sobotka, se uskuteční v pátek 4. září 2015 v odpoledních hodinách v Praze. Svoji účast na summitu dnes premiérovi Sobotkovi potvrdila předsedkyně polské vlády Ewa Kopacz, slovenský premiér Robert Fico i předseda maďarské vlády Viktor Orbán.

Mimořádný summit Visegrádské skupiny k řešení migrační krize se uskuteční v Praze v pátek
Foto: Archiv PL
Popisek: Úřad vlády ČR

„Cílem mimořádného summitu zemí V4, který se bude konat tento pátek v Praze, bude mimo jiné přijmout prohlášení o společném postupu zemí V4 v řešení migrační krize v Evropě,“ uvedl předseda vlády ČR Bohuslav Sobotka.

Mimořádný summit svolal premiér Bohuslav Sobotka jako představitel České republiky, která nyní Visegrádské skupině předsedá.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Martin Kolovratník byl položen dotaz

Byl byste pro, aby měli cyklisti SPZ?

Cyklisti jsou všude a dost často bohužel nedbají pravidel silničního provozu. Už víckrát se mi ale stalo, že udělali nějaký přestupek a vlastně jim to projde, protože je nemáte jak identifikovat, i když je třeba natočíte nebo je zachytí nějaká kamera. Neměli by mít na kole něco, podle čeho půjdou id...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ číslo týdne: 30

19:02 ČEZ číslo týdne: 30

30 zemí světa staví, plánuje nebo projektuje jaderné reaktory.