Ministerstvo obrany: Výzvu k podání předběžné nabídky na nová BVP obdrželi všichni čtyři uchazeči

10.08.2019 17:33

Vícekolové jednací řízení na dodávku 210 kusů nových pásových bojových vozidel pěchoty (PBVP) postoupilo do další fáze.

Ministerstvo obrany: Výzvu k podání předběžné nabídky na nová BVP obdrželi všichni čtyři uchazeči
Foto: mocr.cz
Popisek: Budova Ministerstva obrany ČR

Po uběhnutí lhůty na podání případných námitek (vůči „Oznámení o přijetí žádosti o účast ve vícekolovém jednacím řízení PBVP“ ze dne 15. 7. 2019) podepsal náměstek ministra pro řízení sekce vyzbrojování a akvizic Filip Říha ve čtvrtek 1. srpna 2019 „Výzvu zadavatele k podání předběžných nabídek“. Výzvu obdrželi všichni čtyři potenciální dodavatelé nových PBVP pro Armádu České republiky.

Výzva obsahuje kromě hlavní části dokumentu dalších 16 tematických příloh a podrobně popisuje dodavatelům strukturu podávané předběžné nabídky, jakým způsobem a kdy ji podat. Ministerstvo v předběžné nabídce očekává od dodavatelů akceptaci a konkretizaci technických parametrů nabízených vozidel, schválení harmonogramu dodávek a návrh ceny zboží (zejména vozidel, ale i školení, trenažérů, apod.), životního cyklu vozidel a náhradních dílů. Dodavatelé budou muset dále souhlasit s procesními pravidly a předložit návrh zapojení českého průmyslu do zakázky. Předložení předběžných nabídek očekává Ministerstvo obrany na začátku října 2019.

Následně dojde k posouzení předběžných nabídek a dále k vlastnímu vícekolovému jednání s dodavateli s cílem zkvalitnění nabídek zejména v nabízené ceně zboží a technických parametrech. Poté budou společnosti vyzvány k podání finálních nabídek. Tyto budou vyhodnoceny matematickým multikriteriálním modelem a návrh vítězného dodavatele bude předložen ministrovi obrany a vládě ČR.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

19:02 Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

Celní úřad pro Pardubický kraj upozorňuje na podvodná jednání a žádá veřejnost o obezřetnost při výz…