Ministerstvo pro místní rozvoj: Konzultační dny budou zaměřené například na připravované právní úpravy v oblasti bydlení

13.01.2016 15:10

Ministerstvo pro místní rozvoj na základě dosavadních zkušeností nadále pořádá bezplatné konzultační dny zaměřené na metodicko-poradenskou činnost, a to zejména pro obce jako vlastníky bytového fondu, městské a krajské úřady, další organizace a orgány i občany. Konzultační dny se průřezově týkají problematiky bydlení, správy a provozu bytového fondu, včetně nájmu bytů a nebytových prostor, vlastnictví bytů a souvisejících právních otázek.

Ministerstvo pro místní rozvoj: Konzultační dny budou zaměřené například na připravované právní úpravy v oblasti bydlení
Foto: Ministerstvo pro místní rozvoj
Popisek: Ministerstvo pro místní rozvoj.

Časový plán konzultačních dnů k problematice bydlení na rok 2016:
 
Termíny:

  • 5. duben 2016
  • listopad 2016.  

Konkrétní termín připadající na listopad 2016 bude uveřejněn na webových stránkách MMR v průběhu 2. pololetí roku 2016.
 
Témata, na která budou v úvodní části konzultační dny zaměřeny, budou operativně reagovat na plnění opatření ze schválených záměrů vlády v bytové politice a na připravované právní úpravy v oblasti bydlení.
 
Další část konzultačních dnů bude věnována odpovědím na dotazy a výměně zkušeností vlastníků a správců bytového fondu. Počítáme s tím, že nejpozději tři dny před konáním akce bude na webové stránce Ministerstva pro místní rozvoj (Územní a bytová politika/ Bytová politika/ Informace a aktuality) k dispozici program příslušného konzultačního dne.
 
Konzultační den pořádaný v termínu 5. dubna 2016 se uskuteční v budově Městské knihovny v Praze, Mariánské nám. 1, Praha 1 v malém sále v suterénu, vchod z Mariánského náměstí č. 1 od 10.00 hod. do 13.00 hod.
 
Konzultační den pořádaný v listopadu 2016 se uskuteční v budově MMR v sále bývalého Divadla IMAGE, v přízemí vchod z ulice Pařížské č. 4 od 10.00 hod. do 13.00 hod.
 
Dopravní spojení pro oba termíny: nejlépe tramvají č. 17 – stanice Staroměstská, tramvají č. 18 – stanice Staroměstská. Lze použít i metro trasa A (stanice Staroměstská) nebo trasa B (stanice Můstek).
 
Účast na těchto konzultačních dnech je zcela dobrovolná, závisí na potřebě informací týkajících se výše uvedených okruhů a je bezplatná.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo zahraničí: První Národní rozvojový den v Černínském paláci

13:21 Ministerstvo zahraničí: První Národní rozvojový den v Černínském paláci

Ve čtvrtek 25. dubna se na Ministerstvu zahraničních věcí uskuteční historicky první Národní rozvojo…