Ministerstvo zahraničí: Konference Leadership & CSR

23.09.2021 11:48 | Tisková zpráva

Ve Velkém sále Ministerstva zahraničních věcí se koná 4. ročník konference Leadership & CSR (Corporate Social Responsibility - společenská odpovědnost firem).

Ministerstvo zahraničí: Konference Leadership & CSR
Foto: Archiv MZV
Popisek: Černínský palác, sídlo Ministerstva zahraničních věcí

Konference zaměřené na lídry českého byznysu a jejich vztah k CSR a udržitelnosti se zúčastní zástupci firem, státní sféry, neziskového a akademického sektoru. V panelu ambasadorů vystoupí velvyslanec Spojeného království Velké Británie a Severního Irska v ČR, Nizozemského království v ČR a Finské republiky v ČR a nabídnou pohled na udržitelnost v jejich zemích.

Úvodní slovo na konferenci Leadership & CSR pronese náměstek ministra zahraničních věcí Jan Kohout a ředitelka Business Leaders Fora (BLF) Tereza Koucká. BLF pomáhá firmám naplňovat principy společenské odpovědnosti a zavádět udržitelné praktiky do jejich podnikání.

Čeští byznys lídři představí svůj pohled na udržitelnost v CEO panelu, ve kterém vystoupí zástupci firem Home Credit Group, Tierra Verde a Air France KLM Royal Dutch Airlines.

Druhý panel konference - BEST PRACTICES Panel představí konkrétní CSR projekty ve firmách. Inspirovat se bude možné tím, čemu se v této oblasti věnují přední firmy jako Veolia Česká republika, Coca-Cola HBC a EY ČR. Výsledky průzkumu Úspěšný lídr a udržitelnost představí Tomáš Macků z Ipsos. Dojde i na meziroční srovnání s výsledky z let 2018 až 2021.

Třetí panel konference představí mezinárodní pohled na udržitelnost. V panelu Ambasadorů vystoupí Nick Archer - velvyslanec Spojeného království Velké Británie a Severního Irska v ČR, Daan Huisinga - velvyslanec Nizozemského království v ČR a Jukka Pesola - velvyslanec Finska v ČR.

Více informací o konferenci Leadership & CSR ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

22:03 Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

Počínaje prvním březnovým pondělím začala Česká pošta na vybraných poštách testovat inovované stejno…