Museum Kampa: Werichova vila přivítala tisícího návštěvníka

20.07.2017 22:28

Brány Werichovy vily jsou pro veřejnost otevřeny něco málo přes čtrnáct dní a za tuto krátkou dobu její zrekonstruovaný interiér vidělo již přes tisíc návštěvníků. Pro příznivce Werichovy vily jsou během prázdnin kromě stálé expozice věnované životu a dílu Jana Wericha naplánovány i další doprovodné akce, jako je např. jóga pod širým nebem nebo letní kino.

Museum Kampa: Werichova vila přivítala tisícího návštěvníka
Foto: Archiv ČRo
Popisek: Jan Werich

Ranní lekce hatha jógy v zahradě Werichovy vily probíhají pod vedením instruktorky Denisy Novákové každý čtvrtek. Na všechny milovníky cvičení pod širým nebem čekají jemné sestavy, které každého návštěvníka po ránu příjemně probudí a připraví jak tělo, tak mysl na nadcházející den. Lekce jógy jsou určené pro všechny, od začátečníků až po pokročilé a konají i přes nepřízeň počasí, neboť malebné podkroví Werichovy vily k rannímu protažení těla přímo vybízí. Cena lekce je 150 Kč a na cvičení je potřeba se včas zaregistrovat předem ZDE. Termíny lekcí jsou: 13. 20. 27. července, dále pak 3. 10. 17. 24. a 31 srpna vždy od 7:30. Cvičí se také večer s Jožem Rabarou od 19:00 ve stejných termínech, cena večerní jógy je 220 Kč za lekci.

Přilehlé okolí Werichovy vily nabízí nespočet možností, a my jsme se proto rozhodli tento potenciál využít a prázdninové úterky budou ve znamení filmových večerů. Nadcházející úterý 25. července se můžou návštěvníci v samém srdci Kampy těšit na promítání legendárního Barona Prášila. Promítání v zahradě Werichovy vily startuje ve 21:30 a vstupenky jsou k dostání online ZDE nebo v obchodě Musea Kampa. Každý divák při vstupu obdrží sluchátka, abychom filmem nerušili noční klid obyvatel Malé Strany a zároveň si každý mohl užít strhující příběh odehrávající se na plátně.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Za DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT kandiduje do Evropského parlamentu 90 procent žen

23:08 Za DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT kandiduje do Evropského parlamentu 90 procent žen

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT jde do nadcházejících eurovoleb s plnou kandidátní li…