NF Vítkovice Steel přijímá žádosti na finanční podporu projektů

12.09.2016 20:18

Tak jako v předchozích letech vyzývá i v roce 2016 Nadační fond VÍTKOVICE STEEL veřejnost k zaslání žádosti k financování jejich projektů. Aktuální nabídka je určená organizacím či jednotlivcům, kteří mohou zaslat zajímavý projekt se zaměřením na aktivity dětí a seniorů v oblasti vzdělávání, zdraví, sportu, sociálních služeb nebo projektů z oblasti vědy, výzkumu či civilizačních chorob.

NF Vítkovice Steel přijímá žádosti na finanční podporu projektů
Foto: vitkovicesteel.com
Popisek: Nadační fond Vítkovice Steel - logo

I nadále pokračuje Nadační fond VÍTKOVICE STEEL v podpoře organizací a projektů zaměřených na zkvalitňování podmínek života pro děti s dětskou mozkovou obrnou. V této výzvě rozdělí Nadační fond VÍTKOVICE STEEL celkem 2 mil. Kč. Žadatelé mohou zažádat o finanční podporu do 9. října 2016. O přidělení finančních příspěvků rozhodne správní rada Nadačního fondu VÍTKOVICE STEEL do 28. října 2016. Jak zažádat o podporu a další informace o Nadačním fondu VÍTKOVICE STEEL najdete ZDE.

Jednou z podmínek pro udělení finanční podpory z fondu, který dlouhodobě podporuje Moravskoslezský kraj je, aby projekt byl realizován právě v uvedeném kraji. Podpis kontraktu na dodávku bram z Brazílie je důkazem možnosti globálního propojení dodavatelsko-odběratelského řetězce a schopnosti managementu společnosti udržet vysokou efektivitu výroby v komplikované situaci na evropském trhu s ocelovými výrobky.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti uspělo v prestižní anketě Zákon roku

11:27 Ministerstvo spravedlnosti uspělo v prestižní anketě Zákon roku

Ve čtvrtek 25. dubna 2024 byly vyhlášeny výsledky patnáctého ročníku ankety Zákon roku. Na druhém mí…