NP České Švýcarsko: Wolfie je online, podporuje přírodu i zaměstnanost

05.10.2020 12:46

Produkty řady Wolfie, která se návštěvníkům poprvé představily během Dnů lesních řemesel u Dolského mlýna, jsou veřejnosti nově k dispozici také prostřednictvím internetového obchodu.

NP České Švýcarsko: Wolfie je online, podporuje přírodu i zaměstnanost
Foto: NP České Švýcarsko
Popisek: Národní park České Švýcarsko

Objednáním funkčních suvenýrů s autorskou grafikou a logem Národního parku České Švýcarsko tak zájemci mohou sobě udělat radost, napomoci ochraně přírody v Národním parku České Švýcarsko a současně podpořit chod místního sociálního podniku.

Do internetového obchodu můžete vstoupit ZDE.

Produktovou řadu Wolfie vytvořila Správa Národního parku České Švýcarsko ve spolupráci se sociálním podnikem GetBizDone, s.r.o. z Děčína. Premiérová řada obsahuje trička a mikiny v rozličných variantách, keramický hrnek a lněnou tašku. Autorem grafiky vyjadřující návrat vlků do zdejší krajiny je grafik, ilustrátor a webdesignér Jiří Peřina.

Část výtěžku z prodeje předmětů produktové řady Wolfie i budoucích produktových řad využije Správa Národního parku České Švýcarsko na zlepšování podmínek pro ohrožené druhy zvířat i rostlin, další část využije sociální podnik GetBizDone, zaměstnávající také zdravotně znevýhodněné osoby či osoby pečující o jiné znevýhodněné.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DPP hledá výrobce automatických vlaků a dopravního systému pro linky C a D pražského metra

10:04 DPP hledá výrobce automatických vlaků a dopravního systému pro linky C a D pražského metra

Pro budovanou linku D a automatizaci stávající linky C Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) plánuje na…