NPÚ: Mezinárodní den památek a sídel 2018 na zámku Nebílovy

09.04.2018 21:41

Zámek Nebílovy spolu s hradem Švihov a zámky Červené Poříčí a Kozel u příležitosti Mezinárodního dne památek připravil pro návštěvníky akci v podobě reciproční vstupenky.

NPÚ: Mezinárodní den památek a sídel 2018 na zámku Nebílovy
Foto: red
Popisek: Národní památkový ústav

V dubnu slavíme Mezinárodní den památek a sídel. Státní zámek Nebílovy ve spolupráci se státním hradem Švihov a státními zámky Červené Poříčí a Kozel u této příležitosti připravil pro návštěvníky zvláštní víkendovou akci v podobě reciproční vstupenky.

Zakoupíte-li si ve dnech 21. - 22. dubna 2018 vstupenku na státním zámku Nebílovy, můžete ve stejných dnech navštívit státní hrad Švihov či státní zámek Červené Poříčí ZDARMA. Státní zámek Kozel můžete po placené prohlídce našeho zámku navštívit za zvýhodněné poloviční vstupné. Naopak zavítáte-li na Švihov, Červené Poříčí či Kozel, můžete se ZDARMA zúčastnit komentované prohlídky zámeckých interiérů na zámku Nebílovy.

Vstup zdarma (a poloviční vstupné v případě státního zámku Kozel) můžete uplatnit pouze v termínu 21. - 22. dubna 2018 po předložení zakoupené vstupenky na jednom ze zmíněných objektů. Platí pouze pro jednotlivce a rodiny, nikoliv pro hromadné zájezdy.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

22:03 Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

Stavbu retenční nádrže Perlík za 7,8 milionu korun dokončily Lesy České republiky na úpatí Smrku, ne…