Na Rock for People levněji s Českými drahami

22.06.2017 14:39

Národní dopravce i letos sveze účastníky festivalu Rock for People do Hradce Králové vlakem levněji. Pro cestu na akci, která se koná už tradičně od 4. do 6. července v místním Festivalparku, je připravena zvláštní tarifní nabídka VLAK+ Rock for People 2017. Jde o zpáteční jízdenku, v rámci které cestující dostanou slevu 50 % ze zpátečního jízdného.

Na Rock for People levněji s Českými drahami
Foto: red
Popisek: ČD - logo

Stačí si při koupi zpáteční jízdenky ze kterékoliv stanice, kde staví vlaky ČD, do stanice Hradec Králové hl.n. vyžádat u pokladní přepážky slevu VLAK+. Jízdenku je možné koupit také u průvodčího, při cestě z obsazené stanice ale zůstává povinnost zaplatit přirážku 40 Kč. Datum nástupu jízdy může být v rozmezí od 2. do 6. července 2017, zpět lze cestovat nejpozději 7. července.

Během festivalu Rock for People je nutné nechat si jízdenku označit ve stánku Českých drah razítkem. Ten bude umístěn v areálu festivalu (přesné místo najdou zájemci na festivalové mapce areálu).

Při zpáteční cestě se cestující prokáže orazítkovanou jízdenkou a sleva mu bude uznána. Razítko lze získat až v areálu festivalu, tj. podmínkou slevy je návštěva Rock for People. Sleva VLAK+ se vztahuje na jízdné ve 2. vozové třídě, při cestě spojem SC Pendolino je třeba dokoupit místenku.

Komerční tisková zpráva

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

22:03 Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

Stavbu retenční nádrže Perlík za 7,8 milionu korun dokončily Lesy České republiky na úpatí Smrku, ne…