Nadace ČEZ přivezla na Rock for Churchill Oranžová kola, vyšlapalo se přes 101 tisíc korun pro potřebné

29.08.2022 18:47 | Komerční článek

Dva dny plné hudby si mohli užít všichni návštěvníci festivalu Rock for Churchill ve Vroutku u Podbořan. Letošní ročník nazvaný Poslední jízda nabídl návštěvníkům také oranžová kola a každý tak mohl minutou šlapání na speciálních handbicích pomoci dvou místním organizacím - ZŠaMŠ Vroutek a Domov pro seniory Vroutek. Celkem se nakonec vyšlapalo 101 374 korun.

Nadace ČEZ přivezla na Rock for Churchill Oranžová kola, vyšlapalo se přes 101 tisíc korun pro potřebné
Foto: Nadace ČEZ
Popisek: Nadace ČEZ

Poslední víkend v srpnu patří na severu Čech známému festivalu Rock for Churchill ve Vroutku. Letošní ročník pořadatelé nazvali Poslední jízda a oznámili tak konec jedné kultovní hudební akce. Mezi hlavní hvězdy dvoudenního festivalu patřily kapely GusGus, Asian Dub Foundation, Tataboj, J.A.R. a další.

Všichni účastníci festivalu mohli také minutou šlapání na Oranžovém kole Nadace ČEZ přispět na dobrou věc. Šlapalo se pro dvě místní organizace. Pro Základní a mateřskou školu Vroutek návštěvníci vyšlapali 50 938 korun, které škola použije vybavení tříd elektronikou v rámci vzdělávání (počítače, notebooky). Domov pro seniory si z podia odnesl šek v hodnotě 50 436 korun. Získané prostředky použije na vybavení oddělení pro klienty domova.

Nadaci ČEZ založila energetická společnost ČEZ v roce 2002, aby zastřešila svou dárcovskou činnost. Nadace ČEZ podporuje několika grantovými programy sociální, kulturní a sportovní projekty a aktivně spolupracuje s regiony. Výší rozdělených příspěvků se řadí ke špičce nadací v České republice.
Více informací na www.nadacecez.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

22:03 Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

Počínaje prvním březnovým pondělím začala Česká pošta na vybraných poštách testovat inovované stejno…