Nadělte si MBA či LLM studium s vánoční slevou

10.12.2014 19:45

Vzdělání má trvalou hodnotu a nikdy na něj není pozdě. Uvažovali jste o tom, že můžete studium také darovat? Protože se vánoce nezadržitelně blíží, je možné využít výhodné vánoční akce a nadělit sobě či svým blízkým dárek, který podpoří pracovní i osobní růst. Vzdělávací institut CEMI aktuálně spouští akci, při které zájemci ušetří 12 100 Kč (460 EUR). Akční cena školného tedy činí 89 000 Kč bez DPH a platí do konce roku.

Nadělte si MBA či LLM studium s vánoční slevou
Foto: Hans Štembera
Popisek: Studenti- ilustrační foto

Výhodou studia na CEMI je jeho flexibilita. Vychází vstříc požadavkům dnešní uspěchané doby, protože studium probíhá online formou a trvá jeden rok. Je tedy vhodné i pro pracovně vytížené uchazeče. Výuka reflektuje reálné požadavky na aktuální manažerské znalosti a dovednosti českých a slovenských manažerů. Kurzy se zahajují dvakrát ročně, konkrétně v únoru a říjnu. Výuka na CEMI (Central European Management Institut) , probíhá v češtině, po jejím úspěšném zakončení získáte prestižní profesní MBA či LL.M. titul, který vám otevře nové možnosti a šance na lepší pracovní místo a vyšší finanční ohodnocení. Pod dohledem zkušených lektorů prohloubíte své znalosti, které vám pomohou objevit nový úhel pohledu na dosavadní způsob vaší práce i práce vašich podřízených.

CEMI se snaží vyjít vstříc svým studentům nejen flexibilní výukou, ale také finančně prostřednictvím možnosti úhrady školného dle individuálního splátkového kalendáře. V rámci vánoční akce poskytuje slevu na všechny  MBA a LLM programy. V současné době zaplatíte za školné o 12 100 korun méně. Vyberte si oblast, která vás zajímá, zašlete přihlášku do 31. prosince 2014 a již v únoru 2015 můžete začít měnit svůj pracovní život. Pokud budete chtít někomu z vašich blízkých darovat možnost získání prestižního profesního titulu, CEMI vám pro ně na požádání vystaví dárkový certifikát. Více informací naleznete na www.cemi.cz.

Více o CEMI (Central European Management Institut)

Institut CEMI byl založen v roce 2011 s cílem poskytovat kvalitní MBA a LLM vzdělávání na evropské úrovni. Studium trvá 1 rok a je dostupné především studentům z České a Slovenské republiky. Všechny česky vyučované MBA a LLM obory na CEMI jsou navrženy a přizpůsobeny potřebám českých a slovenských studentů a také místnímu trhu práce. MBA programy v angličtině jsou celosvětově využitelné a jsou vyučovány mezinárodním týmem lektorů. S téměř 400 úspěšnými absolventy a 300 současnými studenty patří mezi nejvýznamnější a největší poskytovatele MBA a LLM studia ve střední Evropě. Více informací naleznete na www.cemi.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hospodářská komora pomůže podnikatelům s podáním elektronického daňového přiznání

19:02 Hospodářská komora pomůže podnikatelům s podáním elektronického daňového přiznání

Už jen přibližně dva týdny – do 2. května – mají podnikatelé čas na elektronické podání daňového při…