Národní divadlo: Vánoční předplatné v prodeji do 31. 1.

01.01.2015 15:58

Nestihli jste koupit Vánoční předplatné jako dárek na Ježíška? Chcete ho darovat později? Chcete si ho ještě koupit pro sebe? Pro velký zájem prodlužujeme prodej do konce ledna.

Národní divadlo: Vánoční předplatné v prodeji do 31. 1.
Foto: narodni-divadlo.cz
Popisek: Národní divadlo v Praze

Nestihli jste koupit Vánoční předplatné jako dárek na Ježíška? Chcete ho darovat později? Chcete si ho ještě koupit pro sebe? Pro mimořádný zájem prodlužujeme prodej Vánočního předplatného až do konce ledna. Do 11. 1. 2015 bude u většiny představení v předplatném zachována výhoda přednostního nákupu pro předplatitele. Od 12. 1. 2015 do 31. 1. 2015 bude předplatné v prodeji bez výhody přednostního nákupu, nicméně všechny další výhody předplatného zůstanou zachovány. Předplatné a jeho další výhody. Tak si pospěšte, chcete-li mít dobrý výběr míst. Kdy, kde a jak koupit Vánoční předplatné.

I. Romantické večery 1

Dvojice představení je vhodným dárkem pro všechny věkové kategorie. Slavnou operu La traviata zkomponoval Giuseppe Verdi na motivy románu Alexandra Dumase ml. Dáma s kaméliemi. Druhý titul, komorní inscenace Valmont choreografa Libora Vaculíka na hudbu Franze Schuberta, vypráví známý příběh dvou libertinů, markýzy de Merteuil a vikomta de Valmonta. Pro dvojice je tato skupina připravena s mimořádným cenovým zvýhodněním. CENA JE UVEDENA PRO 2 OSOBY.

Datum Den Titul Hodina Divadlo Žánr
17. 2. 2015 úterý La traviata 19.00 Národní divadlo opera
22. 4. 2015 středa Valmont 19.00 Stavovské divadlo balet

II. Romantické večery 2

Dva nezapomenutelné večery mohou diváci prožít v hledišti Státní opery. Předlohou k prvnímu titulu, Pucciniho opeře Turandot, byla perská pohádka o kruté princezně, která klade svým nápadníkům záludné hádanky. Pokud je princové nerozluští, čeká je smrt. Známá pohádka byla inspirací také
k baletu Petra Iljiče Čajkovského Šípková Růženka. I v tomto případě je cyklus pro dvojice připraven s mimořádným cenovým zvýhodněním. CENA JE UVEDENA PRO 2 OSOBY.

Datum Den Titul Hodina Divadlo Žánr
19. 2. 2015  čtvrtek Turandot 19.00 Státní opera  opera 
26. 4. 2015  neděle  Šípková Růženka 19.00  Státní opera  balet 

III. Baletní příběhy

Dvojice představení pro milovníky klasického i moderního baletu. Choreograf Petr Zuska vytvořil novou verzi slavného Prokofjevova díla Romeo a Julie v duchu neoklasické taneční estetiky. Tragický příběh veronských milenců ozvláštněný postavou záhadné Královny Mab patří k vyhledávaným titulům Národního divadla. Známou hru na svádění převyprávěl v baletu Valmont choreograf Libor Vaculík. V hlavních rolích markýzy de Merteuil a Valmonta alternují Tereza Podařilová se Zuzanou Šimákovou a Alexander Katsapov s Jiřím Kodymem. Skupina je cenově zvýhodněna pro dvojice. CENA JE UVEDENA PRO 2 OSOBY.

Datum Den Titul Hodina Divadlo Žánr
21. 3. 2015 sobota Romeo a Julie  19.00  Státní opera  balet
26. 6. 2015 pátek  Valmont 19.00 Stavovské divadlo  balet 

IV. Opera pro dva

Tato dvě představení určená dvojicím za zvýhodněnou cenu připraví divákům dva nevšední hudební večery. Dvořákův Jakobín, plný laskavého humoru i sebeironie, je jednou z nejoblíbenějších a nejuváděnějších českých oper. Mozartova komická opera Così fan tutte o zkoušení (či pokoušení) ženské stálosti patří ke skladatelovým vrcholným dílům s nesmírně bohatým a propracovaným hudebním výrazem. CENA JE UVEDENA PRO 2 OSOBY.

Datum Den Titul Hodina Divadlo Žánr
21. 5. 2015 čtvrtek Jakobín  19.00  Národní divadlo  opera 
25. 6. 2015 čtvrtek Cosi fan tutte  19.00  Stavovské divadlo  opera 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hejtman Půta: Rezignovat na funkci se nechystám

17:17 Hejtman Půta: Rezignovat na funkci se nechystám

Tiskové prohlášení hejtmana Martina Půty k tzv. kauze Liberec