Národní galerie: Začala revitalizace Kláštera sv. Anežky České

20.03.2016 21:30

Po dobu rekonstrukce vestibulu od 16. března do 6. dubna budou klášterní kostely přístupné pouze v rámci vstupu do expozice Umění středověku v Čechách a střední Evropa 1200–1550.

Národní galerie: Začala revitalizace Kláštera sv. Anežky České
Foto: ngprague.cz
Popisek: Národní galerie

Vstup do historiských prostor kláštera – Svatyně Salvátora, oratoře sv. Anežky a kostela sv. Františka – bude po dobu rekontrukce vstupních prostor zajištěn pouze ze stálé expozice Národní galerie s platnou vstupenkou. Pokladna bude v tomto období přesunuta do obchodu v prvním patře. Od 7. dubna budou klášterní kostely veřejnosti opět otevřeny zdarma. Děkujeme za pochopení.

Více o projektu Revitalizace kláštera sv. Anežky České. Historický skvost uprostřed metropole, který je podpořen grantem z Islandu, Lichtenštejnska a Norska, se dozvíte zde.

reklama

autor: Tisková zpráva

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Královéhradecký kraj: Rok 2023 byl pro technické služby ve znamení inovací a nových projektů

19:02 Královéhradecký kraj: Rok 2023 byl pro technické služby ve znamení inovací a nových projektů

Komunikace s širší veřejností, digitální mapy, interaktivní hřiště nebo aplikace pro hlášení drobnýc…