Národní muzeum: Procestujte svět na palubě Noemovy archy

20.07.2017 19:38

Národní muzeum zve rodiny s dětmi do Nové budovy Národního muzea, kde se v sobotu 22. července 2017 od 13.00 do 17.00 hodin uskuteční další akce z cyklu Aspoň na víkend.

Národní muzeum:  Procestujte svět na palubě Noemovy archy
Foto: Národní muzeum
Popisek: Národní muzeum

Tentokrát návštěvníci na palubě pomyslné archy obeplují celý svět a seznámí se s nejzajímavějšími živočichy, kteří ho obývají. Malé cestovatele provede expozicí Archa Noemova lodní deník s úkoly, který prověří jejich pozorovací talent. Na památku si odnesou suvenýr z pláže, který si vlastnoručně vyrobí. Vstupné na akci je v ceně běžné vstupenky do muzea.

Doprovodný program k přírodovědecké expozici Archa Noemova „Aspoň na víkend procestujte svět na palubě archy“ zavede děti i dospělé na prázdninovou cestu, na které potkají zvířata ze všech koutů světa. Pro návštěvníky budou připraveny i komentované prohlídky expozice, prostřednictvím kterých se dozví, kde leží Galapágy, kam vyrazit za lemury nebo koho můžou potkat v africké savaně. V rámci zábavného workshopu se budou moci do celého světa podívat i nejmenší návštěvníci, kteří si zasoutěží a odnesou si vlastnoručně vyrobený suvenýr.

Akce se uskuteční v sobotu 22. července 2017 od 13.00 do 17.00 hodin v Nové budově Národního muzea (Vinohradská 1, Praha 1). Vstupné je v ceně běžné vstupenky do muzea.

Více informací ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Svaz vinařů ČR: Účet za škody ve vinicích přesáhl dvě miliardy. Zapomeňme na daň, musíme řešit přežití a budoucnost

16:13 Svaz vinařů ČR: Účet za škody ve vinicích přesáhl dvě miliardy. Zapomeňme na daň, musíme řešit přežití a budoucnost

Rekordní mrazy, které minulý a tento týden udeřily v České republice, ničivě zasáhly tuzemské vinohr…