Naše zprávy na TV Barrandov dosáhly rekordní sledovanosti

07.02.2017 12:29

Hlavním tahounem úspěšné neděle Skupiny Barrandov se staly Naše zprávy z produkce Empresa Media, na které se dívalo 485 000 diváků. K dalším úspěšným pořadům se zařadila i talk show Jana Musila Nebezpečné vztahy, podíl Skupiny Barrandov na sledovanosti tak stabilně roste již od poloviny loňského prosince. Skupina Barrandov i Empresa Media patří do mediální skupiny Jaromíra Soukupa.

Naše zprávy na TV Barrandov dosáhly rekordní sledovanosti
Foto: TV Barrandov
Popisek: TV Barrandov

Na růstu sledovanosti Skupiny Barrandov se významně podílejí vlastní televizní formáty, které pro Skupinu Barrandov připravuje tým novinářů z vydavatelství Empresa Media. „Výsledky sledovanosti dlouhodobě potvrzují moji tezi, že existují smysluplné synergie mezi vydavatelstvím a televizí. Důležité je, že se na úspěchu podílejí rovnoměrně jak redakce našich prestižních zpravodajských titulů Týden a Faktor S, tak i společenských magazínů Exkluziv a Sedmička,“ uvedl generální ředitel Skupiny Barrandov Jaromír Soukup.

Velmi úspěšná byla opět talk show Jana Musila Nebezpečné vztahy. V sobotu ji sledovalo 405 000 diváků, v neděli reálné lidské příběhy, emoce a konfrontace přilákaly k obrazovkám 376 000 osob. „Talk show Nebezpečné vztahy nemá v prostředí českých televizí obdoby. Jsem rád, že tento formát oslovuje čím dál tím více diváků,“ dodal Jaromír Soukup.

Skupina Barrandov na televizním trhu trvale posiluje; v roce 2015 se její podíl na sledovanosti pohyboval okolo pěti procent, v současné době se těsně přibližuje desetiprocentnímu podílu na trhu. Největší pozornosti diváků se dlouhodobě těší především hlavní kanál. Ten s 8,52 procenty sledovanosti zaznamenal druhý nejlepší týdenní podíl v historii a meziroční posílení o 21 %.

Vynikající výsledky Skupině Barrandov přinesl také celotýdenní podíl v mladší cílové skupině (15-69 let), který dosáhl na hodnotu 7,62 %. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

19:02 Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

Celní úřad pro Pardubický kraj upozorňuje na podvodná jednání a žádá veřejnost o obezřetnost při výz…