Nejvyšší soud vydal čtvrté číslo internetového čtvrtletníku AEQUITAS

07.01.2018 7:35

Nejvyšší soud vydal čtvrté číslo internetového čtvrtletníku AEQUITAS. Titulní strana i úvodní článek jsou věnovány soudcům, manželům Danuši a Zdeňkovi Novotným, kteří společně od soudu odcházejí.

Nejvyšší soud vydal čtvrté číslo internetového čtvrtletníku AEQUITAS
Foto: Nejvyšší soud ČR
Popisek: Nejvyšší soud ČR, logo

Nejvyšší soud vydává čtvrté číslo internetového čtvrtletníku AEQUITAS. Titulní strana i úvodní článek jsou věnovány soudcům, manželům Danuši a Zdeňkovi Novotným, kteří společně k 31. prosinci od soudu odcházejí. Uvnitř posledního letošního čísla čtenář nalezne také rozhovor s odcházejícím soudcem civilního kolegia Milošem Pólem. Protože AEQUITAS opakovaně slibuje atraktivní fotografie, přináší tentokrát časoměr z pokračujících stavebních prací přístavby Nejvyššího soudu, která vzniká v Bayerově ulici. Soudce Lubomír Ptáček přibližuje v aktuálním vydání AEQUITAS svoji práci styčného soudce Haagské sítě soudců a rozhovorem s Jörgem Polakiewiczem, ředitelem odboru Právního poradenství a mezinárodního práva veřejného Rady Evropy, se čtvrtletník naposled vrací k úspěšné mezinárodní konferenci na téma Závaznost soudních rozhodnutí.

AEQUITAS vydává Nejvyšší soud pouze v elektronické podobě. Naleznete jej pravidelně na webových stránkách www.nsoud.cz, konkrétně ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Královéhradecký kraj: Vybrané turistické linky už vyjely

16:13 Královéhradecký kraj: Vybrané turistické linky už vyjely

V sobotu 27. dubna vyjely vybrané turistické autobusové a vlakové linky Veřejné dopravy Královéhrade…