Nemocnice Havlíčkův Brod: Hlavní vjezd do areálu nemocnice bude uzavřen

09.08.2019 9:46

Z důvodu rekonstrukce hlavního vjezdu a příjezdové komunikace do areálu Nemocnice Havlíčkův Brod bude od pondělí 12. srpna 2019 hlavní vjezd do areálu nemocnice uzavřen. Vjezd do areálu bude možný v nutných případech z ulice Havlíčkova a Husova.

Nemocnice Havlíčkův Brod: Hlavní vjezd do areálu nemocnice bude uzavřen
Foto: regionvysocina.cz
Popisek: Nemocnice Havlíčkův Brod

Od pondělí 12. srpna 2019 začíná rekonstrukce hlavní příjezdové komunikace do areálu Nemocnice Havlíčkův Brod. Po celou dobu rekonstrukce bude hlavní vjezd do areálu nemocnice uzavřen a budou v provozu vjezdy z ulice Havlíčkova a Husova. Prosíme návštěvníky, aby v těchto dnech, pokud je to možné, využili hlavní nemocniční parkoviště na Rozkošské ulici a do areálu vjížděli skutečně pouze v nutných případech. V prvních dnech příštího týdne bude v prostoru vjezdové závory stát osoba, která bude navigovat návštěvníky nemocnice a koordinovat dopravní situaci.

Cílem projektu je rekonstrukce hlavní části nemocniční komunikace a chodníku v NHB včetně instalace nového parkovacího systému. Nový parkovací systém přinese lepší koordinaci dopravní situace.

"Tuto stavební akci v hodnotě 5 890 tisíc Kč bez DPH bude realizovat firma Chládek a Tintěra a. s., Havlíčkův Brod. Celá akce se realizuje díky finanční podpoře zřizovatele Kraje Vysočina," doplnil technický a provozní náměstek ředitele Josef Tvrdý.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

19:02 Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

Celní úřad pro Pardubický kraj upozorňuje na podvodná jednání a žádá veřejnost o obezřetnost při výz…