Nemocnice Havlíčkův Brod: Onkologie pořídí tablety pro pacienty za dar od Jasoně

19.08.2022 16:11 | Tisková zpráva

Primářka onkologického oddělení Nemocnice Havlíčkův Brod MUDr. Ivana Havlíčková si v pátek 19.8.2022 převzala šek na částku 25 500 Kč - výtěžek letošního benefičního koncertu pěveckého sboru Jasoň.

Nemocnice Havlíčkův Brod: Onkologie pořídí tablety pro pacienty za dar od Jasoně
Foto: regionvysocina.cz
Popisek: Nemocnice Havlíčkův Brod

Tuto částku tvoří vstupné na koncert a příspěvek členů sboru. „Rozhodli jsme se, že letos využijeme částku na nákup tabletů pro pacienty na onkologický stacionář. 

Anketa

Půjdete volit do Senátu?

hlasovalo: 14906 lidí
Máme zde připojení k internetu, a tak si pacienti budou moci při infuzní terapii zvolit na tabletu program dle vlastní volby a to diskrétně do sluchátek," sdělila MUDr. Havlíčková.

Finanční dary z přechozích ročníků koncertů byly využity na dovybavení stacionáře pro onkologické pacienty, tedy především na zvýšení komfortu při podávání chemoterapie nebo na nákup moderních infuzních pump k soupravám Cyto-Set, které zaručují zvýšení bezpečnosti zdravotníků, ale především bezpečné podání léku pacientovi při infuzní terapii.

Dle slov sbormistryně Jany Lstibůrkové  pěvecký sbor Jasoň počítá s pokračováním tradice benefičních koncertů. „Atmosféra letošního koncertu byla jedinečná, veselá a roztančená. Laťku jsme si nastavili opravdu vysoko. O to větší motivaci budeme mít při vymýšlení scénáře dalšího koncertu."  Zároveň prozradila, že pěvecký sbor nabírá nové členy. „Zejména mužskou část sboru bychom chtěli posílit o nové hlasy," sdělila sbormistryně.

Poděkování nemocnice patří všem členům sboru za dlouhodobou přízeň a všem příznivcům krásné hudby, kteří na koncert každoročně dorazí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ředitelství vodních cest: Velká plavidla mohou nově bezpečně přečkat povodeň u modernizovaného ochranného stání u Lovosic na Labi

13:21 Ředitelství vodních cest: Velká plavidla mohou nově bezpečně přečkat povodeň u modernizovaného ochranného stání u Lovosic na Labi

Ředitelství vodních cest ČR uvedlo do plného provozu modernizované ochranné stání pro velká plavidla…