Nemocnice Pardubického kraje: Novým oblastním ředitelem bude kardiolog s bohatými zkušenostmi

10.01.2019 18:06 | Zprávy

Na uprázdněné místo oblastního ředitele pro zdravotnické služby, který bude mít v gesci nemocnice v Litomyšli, Ústí nad Orlicí a Svitavách, usedne od 1. března Jaroslav Kajzr, kardiolog s bohatými zkušenostmi z Česka i zahraničí.

Nemocnice Pardubického kraje: Novým oblastním ředitelem bude kardiolog s bohatými zkušenostmi
Foto: nempk.cz
Popisek: Krajská nemocnice Pardubice

Další personální změna ve vedení Nemocnice Pardubického kraje (NPK) proběhla v dozorčí radě, kde na postu předsedy skončil Vítězslav Novohradský, nového předsedu si dozorčí rada zvolila ve středu, stal se jím primář orlickoústeckého ORL Josef Hájek.

Nemocnice na východě kraje budou mít od března svého oblastního ředitele pro oblast zdravotnictví. „Z výběrového řízení, do kterého se přihlásilo pět zájemců, vyšel vítězně právě Jaroslav Kajzr. Tento zkušený manažer i lékař se specializací kardiologie působil řadu let mimo jiné v nemocnicích ve Velké Británii a do Nemocnice Pardubického kraje nastoupí k 1. březnu,“ říká Tomáš Gottvald, generální ředitel a předseda představenstva společnosti s tím, že si od nástupu nového člena managementu NPK slibuje, že bude pokračovat koncepční rozvoj nemocnic v Litomyšli, Ústí nad Orlicí a ve Svitavách.

Tento článek je uzamčen

Článek mohou odemknout uživatelé s odpovídajícím placeným předplatným, nebo přihlášení uživatelé za Prémiové body PL

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

Jestli má dojít ke změně

Nemyslíte, že byste jako politici měli přestat štvát lidi proti sobě a i vy se k sobě chovat s větší úctou? Podle mě to dělají politici ze všech stran jen někdo víc a někdo víc.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lesy ČR: Značku Klasa získaly dvě zvěřinové delikatesy

22:03 Lesy ČR: Značku Klasa získaly dvě zvěřinové delikatesy

“Jelení pršut“ a “Trhaný divočák“, masné výrobky z produkce zpracovny zvěřiny v krušnohorských Klíne…