Nemocnice Třebíč otevírá novou oční ordinaci

10.01.2018 17:28

Doposud neregistrovaným pacientům nabízí Nemocnice Třebíč od 10. ledna 2018 možnost zaregistrování v nové všeobecné oční ordinaci. Ta nabídne kompletní oční vyšetření, včetně předpisu brýlí.

Nemocnice Třebíč otevírá novou oční ordinaci
Foto: nem-tr.cz
Popisek: Nemocnice Třebíč

Od pondělí do čtvrtka, vždy od 13:00 do 15:30 hod., bude ambulance otevřena v prostorách očního oddělení nemocnice v pavilonu U. Zájemci o vyšetření se mohou objednat na telefonním čísle 568 809 598, a to od pondělí do čtvrtka mezi 13:00 až 15.30 hodin.

„Uvědomujeme si, že na vyšetření ve všeobecných očních ordinacích čekají lidé i několik měsíců, proto chceme využít volnější kapacitu a nabídnout tuto možnost v rámci nemocnice. Je určena těm, kteří dosud nejsou u jiného očního lékaře registrovaní a mají potřebu vyšetření absolvovat,“ upřesňuje ředitelka Nemocnice Třebíč Eva Tomášová.

Oční oddělení sídlí v Pavilonu U v mínus druhém podlaží. Vedle nově otevřené ambulance provádí i operace katarakt, operace na víčcích, včetně plastických, na spojivce a na rohovce. Součástí je i sítnicová ambulance, specializovaná ortoptická ambulance. Provádí vyšetření OCT, UZ očí, další specializovaná vyšetření.

Více informací ZDE

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ombudsman: Po zvýšení příspěvku na péči je nutné zajistit i jeho pravidelnou valorizaci

22:04 Ombudsman: Po zvýšení příspěvku na péči je nutné zajistit i jeho pravidelnou valorizaci

Zvýšení příspěvku na péči, které v pátek odsouhlasila Poslanecká sněmovna, se nevztahuje na nejnižší…