Nová jedenáctka Zubr Grand pokořila třetí tisícovku

21.11.2014 18:00

Již 3000 hl nového piva Zubr Grand opustilo od začátku října letošního roku brány přerovského pivovaru Zubr. Nové jedenáctistupňové, na čtyřikrát chmelené pivo, které je uvařeno dle prvorepublikové receptury za použití regionálních surovin, se těší mimořádně velkému zájmu zákazníků.

Nová jedenáctka Zubr Grand pokořila třetí tisícovku
Foto: ZUBR
Popisek: ZUBR

Zubr Grand se tak velmi rychle „zabydlel“ v restauracích a hospodách se Zubrem na čepu. „Potvrzuje tak jednoznačně současný trend, kdy lidé dávají přednost pivům s vyšší hořkostí, které jsou vyráběny tradičními postupy,“ říká Tomáš Pluháček, ředitel pivovaru Zubr. Ten se také osobně spolu se sládkovou pivovaru, Natašou Rouskovou, a dalšími zástupci pivovaru účastnili ochutnávek nového piva ve vybraných restauracích a pivnicích. Tyto akce probíhaly na střední Moravě v průběhu října a pokračovat budou až do konce roku.

„Do procesu vzniku piva Zubr Grand se zapojilo mnoho štamgastů, fanoušků a příznivců našeho pivovaru. Dali jednoznačně najevo, že je zajímá pivo i samotný postup vaření, jakož i použité ingredience a jejich kvalita,“ dodává Pluháček.

Díky jednoznačně pozitivnímu ohlasu se tak stáčení piva Zubr Grand do lahví a plechovek uskuteční již na začátku roku 2015. Zubr Grand je totiž nyní k dostání v restauracích a pivnicích výhradně v sudech, tedy jako točené pivo. V distribuční síti je od 1. října.

Oficiálně byl Zubr Grand představen na Svatováclavských slavnostech v Kroměříži, kde byl za přítomnosti jeho patrona Miloše Říhy, hokejového trenéra a přerovského rodáka, slavnostně pokřtěn. Chmelení na čtyřikrát dodává pivu neodolatelné chmelové aroma a jedinečnou sílu jeho chuti.


Pivovar ZUBR, a.s., tradiční český výrobce působící především na Moravě, je společně s pivovary Holba a Litovel součástí holdingu PMS. V loňském roce získala značka ZUBR Gold ocenění Absolutní vítěz mezi všemi značkami na soutěži Zlatý pohár Pivex 2013 a obhájila tak ocenění z předešlého roku.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

22:03 Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

Počínaje prvním březnovým pondělím začala Česká pošta na vybraných poštách testovat inovované stejno…