Novým tiskovým mluvčím Dopravního podniku se stal Petr Vorlíček

04.12.2012 10:39

Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) má od dnešního dne nového tiskového mluvčího, stal se jím Petr Vorlíček.

Novým tiskovým mluvčím Dopravního podniku se stal Petr Vorlíček
Foto: Hans Štembera
Popisek: Centrální dispečink městské dopravy

Petr Vorlíček bude mít v DPP na starosti externí a interní komunikaci a bude také působit jako tiskový mluvčí. Ve funkci tak vystřídá Terezu Krásenskou.

Vystudoval politologii a mezinárodní vztahy na Fakultě sociálních věd UK.  Své zkušenosti sbíral zejména ve státní správě, působil v tiskovém oddělení Ministerstva vnitra či jako tiskový mluvčí Ministerstva zemědělství. 

Dopravní podnik hl. m. Prahy, akciová společnost

Dopravní podnik hl. m. Prahy, a.s. je největším dopravcem zajišťujícím městskou hromadnou dopravu v České republice. Obsluhuje celkem 151 autobusových linek, dále 21 denních a 9 nočních tramvajových linek a 3 linky metra. V roce 2011 bylo ve vlastnictví společnosti 1 257 autobusů, 964 tramvajových vozů a 735 vozidel metra. Společnost ročně přepraví více než miliardu osob a ujede 166 374 000 kilometrů. Podnik má 10 743 zaměstnanců, z toho 4 268 tvoří řidiči MHD. Jediným akcionářem Dopravního podniku je hlavní město Praha, množství dopravních spojů a jízdní řády v Praze určuje společnost ROPID (Regionální organizátor Pražské integrované dopravy). Více informací o Dopravním podniku naleznete na http://www.dpp.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DPP má svůj první průjezdný lakovací box pro vícečlánkové tramvaje

19:15 DPP má svůj první průjezdný lakovací box pro vícečlánkové tramvaje

Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) v Opravně tramvají v Ústředních dílnách v Hostivaři uvedl do prov…