Objednejte se na poštu v konkrétní čas

03.08.2016 9:00

Potřebujete si na České poště vyřídit na Czech POINTu své záležitosti? Nyní již nemusíte na pobočce čekat. Stačí se přes internet objednat na konkrétní čas.

Objednejte se na poštu v konkrétní čas
Foto: Archiv
Popisek: Česká pošta

Česká pošta spustila k 1. 8. 2016 v pilotním provozu novou službu Objednávka na pobočku. Ta přináší zákazníkům jedinečnou možnost zarezervovat si obsluhu na přepážce ve vybraném termínu. Vytvoření objednávky je rychlé a intuitivní. Ve webové aplikaci na www.postaonline.cz/rezervace si stačí vybrat pobočku a požadovanou službu. V pilotním provozu je k dispozici služba Czech POINT. Po zadání termínu návštěvy a uvedení čísla mobilního telefonu nebo e-mailu zašle Česká pošta shrnující avízo.

V den objednávky se stačí dostavit v rezervovaný čas na zvolenou pobočku České pošty a na displeji terminálu vyvolávacího systému stisknout tlačítko „Objednaní klienti“ a zadat rezervační kód, který je součástí shrnujícího avíza. Automaticky se vytiskne pořadový lístek a zákazník bude vyvolán ihned po uvolnění první přepážky obsluhující zvolenou službu.

Služba je dostupná pouze na pobočkách, které jsou vybaveny vyvolávacím systémem nové generace.

Od 1. 8. 2016 je služba k dispozici na poštách: Praha 6, Praha 412, Praha 1, Praha 82, Jablonec nad Nisou 1, Kroměříž 1, Znojmo 2, Litoměřice 1, Ostrava 9 a Valašské meziříčí 1.

Více informací najdete na webové stránce České pošty https://www.ceskaposta.cz/sluzby/ostatni-sluzby/objednavka-na-pobocku.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

Kdo může za migrační pakt?

Tvrdíte, že když vás budeme volit, tak nás zbavíte migrantů. Jak? Jak chcete problém řešit, navíc když teď EP schválil migrační pakt? Taky tvrdíte, že jeho schválení byla zrada od této vlády, tak co pak změníte evropské volby? A jak to tedy je? Může za schválení paktu vláda nebo politici v Bruselu?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Celní správa: Prohřešky na dálnicích

19:02 Celní správa: Prohřešky na dálnicích

V uplynulých dvou týdnech lidé využili téměř letního počasí a státních svátků k cestování. Příslušní…