Ochutnejte tradiční českou regionální kuchyni s ČRo Dvojkou

14.05.2013 13:57 | Zprávy

V pondělí 13. května odstartoval na vlnách Dvojky nový pořad „Dobrou chuť, Česko!“. Rozhlasový a internetový projekt Českého rozhlasu a agentury CzechTourism se věnuje tradiční české regionální kuchyni a jeho rozhlasovou podobu si mohou posluchači naladit ve vysílání Dvojky od pondělí do pátku vždy po 9.00 hodině.

Ochutnejte tradiční českou regionální kuchyni s ČRo Dvojkou
Foto: red
Popisek: Český rozhlas

 

Průvodci pořadem Zdena Kabourková a Pavel Klicpera postupně navštíví restaurace, které jsou certifikovány v projektu Asociace hotelů a restaurací a agentury CzechTourism, nazvaném CzechSpecials. Hledat budou kořeny tradiční regionální kuchyně Čech, Moravy a Slezska. A půjde nejen o kvalitu a domácí suroviny, ale i o recepty, které znaly naše babičky a prababičky, a na které mnozí z nás již zapomněli.

Tento článek je uzamčen

Článek mohou odemknout uživatelé s odpovídajícím placeným předplatným, nebo přihlášení uživatelé za Prémiové body PL

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

Mgr. Petr Macinka byl položen dotaz

Proč vás, potažmo nás má v Bruselu zastupovat nějaký Slovák?

To to pěkně začíná. Proč jste si toho na sebe nabral tolik, když to evidentně nezvládáte? A kdy už to rozseknete s tím Turkem? Nebylo by nejjednodušší, kdybyste místo něj nominovali prostě někoho jiného?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Liberální institut: Výzva k deregulaci a posílení konkurenceschopnosti

16:13 Liberální institut: Výzva k deregulaci a posílení konkurenceschopnosti

Dokument vyzývá k akci a nastiňuje konkrétní návrhy na snížení regulační zátěže v Evropě a oživení j…