Ochutnejte tradiční českou regionální kuchyni s ČRo Dvojkou

14.05.2013 13:57 | Zprávy

V pondělí 13. května odstartoval na vlnách Dvojky nový pořad „Dobrou chuť, Česko!“. Rozhlasový a internetový projekt Českého rozhlasu a agentury CzechTourism se věnuje tradiční české regionální kuchyni a jeho rozhlasovou podobu si mohou posluchači naladit ve vysílání Dvojky od pondělí do pátku vždy po 9.00 hodině.

Ochutnejte tradiční českou regionální kuchyni s ČRo Dvojkou
Foto: red
Popisek: Český rozhlas

 

Průvodci pořadem Zdena Kabourková a Pavel Klicpera postupně navštíví restaurace, které jsou certifikovány v projektu Asociace hotelů a restaurací a agentury CzechTourism, nazvaném CzechSpecials. Hledat budou kořeny tradiční regionální kuchyně Čech, Moravy a Slezska. A půjde nejen o kvalitu a domácí suroviny, ale i o recepty, které znaly naše babičky a prababičky, a na které mnozí z nás již zapomněli.

Tento článek je uzamčen

Článek mohou odemknout uživatelé s odpovídajícím placeným předplatným, nebo přihlášení uživatelé za Prémiové body PL

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

JUDr. Pavel Blažek, Ph.D. byl položen dotaz

dotazy k vaší bitcoinové transakci

Dobrý den, můžete mi vysvětlit, za co přesně jste peníze dostal? A proč jste je přijal? To je běžná praxe, že berete peníze od kohokoliv? Dost pochybuju, že vám je dává jen tak. A taky by mě zajímalo, co jste z celé transakce měl vy sám? Nebo to máme věřit, že jste tak riskoval pro nic nebo že jste ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Magdalena Kožená a Sir Simon Rattle získali Cenu Antonína Dvořáka 2025

16:59 Magdalena Kožená a Sir Simon Rattle získali Cenu Antonína Dvořáka 2025

Akademie klasické hudby oznámila jména letošních laureátů Ceny Antonína Dvořáka. Ocenění za mimořádn…