Ochutnejte tradiční českou regionální kuchyni s ČRo Dvojkou

14.05.2013 13:57 | Zprávy

V pondělí 13. května odstartoval na vlnách Dvojky nový pořad „Dobrou chuť, Česko!“. Rozhlasový a internetový projekt Českého rozhlasu a agentury CzechTourism se věnuje tradiční české regionální kuchyni a jeho rozhlasovou podobu si mohou posluchači naladit ve vysílání Dvojky od pondělí do pátku vždy po 9.00 hodině.

Ochutnejte tradiční českou regionální kuchyni s ČRo Dvojkou
Foto: red
Popisek: Český rozhlas

 

Průvodci pořadem Zdena Kabourková a Pavel Klicpera postupně navštíví restaurace, které jsou certifikovány v projektu Asociace hotelů a restaurací a agentury CzechTourism, nazvaném CzechSpecials. Hledat budou kořeny tradiční regionální kuchyně Čech, Moravy a Slezska. A půjde nejen o kvalitu a domácí suroviny, ale i o recepty, které znaly naše babičky a prababičky, a na které mnozí z nás již zapomněli.

Tento článek je uzamčen

Článek mohou odemknout uživatelé s odpovídajícím placeným předplatným, nebo přihlášení uživatelé za Prémiové body PL

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

David Smoljak byl položen dotaz

Co by teda měla ČR a EU udělat?

Jak zajistit spravedlivý mír a jak Ukrajině garantovat bezpečnost? Mluví o tom dost politiků, ale já upřímně nevím, co má být tou garancí? Spravedlivý mír chápu, jen se tedy obávám, že k němu asi nedojde. USA chce kapitulaci Ukrajiny a EU proto spravedlivý (ani jiný) mír nedělá nic.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Národní zemědělské muzeum Praha se připojuje k Noci betlémů

22:08 Národní zemědělské muzeum Praha se připojuje k Noci betlémů

Papírové betlémy Trnky, Lady nebo Šlitra k vidění po setmění. Noci betlémů upozorňuje na výjimečnou …