Olomoucký Clarion hostil známého záhadologa Ericha von Dänikena

19.05.2014 9:02

Známý švýcarský spisovatel a záhadolog Erich von Däniken zavítal v rámci svého česko-slovenského turné do Olomouce.

Olomoucký Clarion hostil známého záhadologa Ericha von Dänikena
Foto: red
Popisek: CPI Hotels

Nabité publikum v Clarion Congress Hotelu Olomouc mělo v pátek možnost zhlédnout více než dvouhodinovou přednášku na téma Tajemný Egypt a jiné záhady starověku. Pro zájemce byla po skončení přednáškového bloku připravena autogramiáda autorových knih. Däniken v pátek přenocoval v exekutivním apartmá hotelu Clarion, další zastávkou jeho turné byly Pardubice. Slavný autor se do moravské metropole se svou přednáškou vrátil po 8 letech. „Pan Däniken v jednom z rozhovorů zmínil, že má tak nabitý program, že si nestihne prohlédnout město. Rozhodli jsme se mu proto věnovat knihu o Olomouci, aby měl na naše město památku a opět k nám někdy zavítal.“, prozradil Robin Hanák, ředitel Clarion Congress Hotelu v Olomouci.

Erich Anton Paul von Däniken je švýcarský spisovatel a záhadolog, proslavil se zejména svou kontroverzní knihou Vzpomínky na budoucnost, kterou vydal v roce 1968. Zabývá se alternativním výkladem historie lidstva. Jeho knihy byly přeloženy do 20 jazyků, bylo prodáno více než 60 milionů výtisků. V rámci svého přednáškového turné Tajemný Egypt a jiné záhady starověku navštívil Bratislavu, Trnavu a Trenčín. V České republice byly jeho zastávkami pouze Olomouc a Pardubice.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: V květnu si budou moci lidé prohlédnout vodní elektrárnu Hněvkovice

13:55 ČEZ: V květnu si budou moci lidé prohlédnout vodní elektrárnu Hněvkovice

Během čtyř květnových víkendů se budou moci lidé podívat do útrob unikátního vodního díla, vybudovan…