Online půjčky jsou stále více oblíbené. Nemusíte nikam chodit!

13.07.2018 15:10

Potřebujete si půjčit peníze a zatím přemýšlíte nad tím, jaká možnost pro vás bude nejvýhodnější? Vsaďte na rychlost a objevte nezpochybnitelné výhody online půjček. Ušetříte díky nim nejen čas, ale i peníze. Podání žádosti z domova je otázkou několika minut.

Online půjčky jsou stále více oblíbené. Nemusíte nikam chodit!
Foto: www.pujcka-dnes.cz
Popisek: půjčka, ilustrační foto

Když technologie skutečně pomáhají

Ještě před pár lety si zájemce o půjčku musel obvolat všechny banky v okolí a nashromáždit složitě nabídky, ze kterých si následně vybíral. Vy se takovému procesu naštěstí dokážete zcela vyhnout. Stačí pouze vědět, jak na to. Skvělým pomocníkem je internet! Popularita online půjček roste a není se čemu divit. Z tepla domova vyplníte jednoduchý formulář a během chvilky najdete na jednom místě všechny relevantní nabídky včetně výše úroku, RPSN a hodnocení klientů. Nikam nemusíte chodit. Ve skutečnosti vám stačí vyndat z kapsy mobil a otevřít si tu správnou webovou adresu.

Dalším důkazem toho, jak technologie šetří čas a nervy těch, kteří si chtějí půjčit, je Zonky. Tato online platforma zprostředkovává půjčky mezi běžnými lidmi. Vyplníte žádost o půjčku ve výši od 20 000 do 500 000 Kč společně s cílem. Lidé disponující volnými finančními prostředky se vám na uvedený cíl složí. Žádat lze o peníze na cokoliv od rozjezdu podnikání po nákup automobilu. Výhodou je absence skrytých poplatků, anonymita, silná komunita a fakt, že vše zařídíte během 10 minut.

Bleskové vyřízení není problém

Zásadní přednostní online půjček je jejich rychlost, což potvrzují i solidní a vyhledávané značky. Mezi ty se řadí nebankovní finanční společnost Cofidis, která ne náhodou patří k jedněm z vůbec prvních poskytovatelů online úvěrů v České republice. Na trhu je od roku 2004, na internetu působí od roku 2005. Aktuálně vám nabízí nízké úrokové sazby a výplatu peněz do 24 hodin od schválení. Jak je to možné? U online půjčky se vyhnete vyřizování zbytečných formalit. Když dodáte všechny potřebné informace, vše je vyřízeno během chvilky bez papírování a čekání.

Další trefou do černého pro všechny nedočkavce je Equa bank Minutová půjčka. Půjčit si můžete až 600 000 Kč se splatností od 3 měsíců do 10 let. Žádost o úvěr podáváte prostřednictvím internetového formuláře. Zabere vám to kolem 3 minut. Bezúčelový charakter půjčky vám umožňuje získat peníze na cokoliv. Je jedno, zdali si chcete pořídit novou kuchyňskou linku, nebo chcete vyrazit někam na dovolenou. Poplatek za poskytnutí a vedení je zcela zdarma. Smlouvu o úvěru podepíšete na pobočce, nebo k vám domů pošle banka kurýrní službu.

Pohodlné a překvapivě spolehlivé

Zažádat si o rychlou půjčku přes internet je pro žadatele pohodlné, bezpečné a až překvapivě spolehlivé. O výsledku žádosti jste informováni v drtivé většině případů velmi rychle. V neposlední řadě máte díky snadnému srovnání vždy dokonalý přehled o tom, jaká z hromady aktuálních nabídek je pro vás ta nejlepší. Stále chcete řešit půjčku klasicky na pobočce?

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Rakušan: Pokud to můžeme zařídit, není na co čekat

15:16 Ministr Rakušan: Pokud to můžeme zařídit, není na co čekat

Povinnost hlásit podezřelé transakce a větší pravomoci pro policii zajistit zbraně. Vláda schválila …