Original pivnice BUDVARKA – nový moderní koncept značkové restaurace

28.04.2017 15:48

Pivovar Budějovický Budvar včera oficiálně představil veřejnosti nový moderní koncept Original Pivnice BUDVARKA. V „nové“ BUDVARCE se propojuje moderní a klasický styl, který v sobě spojuje i značka Budweiser Budvar. Spojení tradičních hodnot a moderního pojetí není v BUDVARCE založeno na kontrastech, ale naopak na harmonické shodě, stejně jako u piva Budweiser Budvar. BUDVARKA tak v praxi ukazuje, že značka Budweiser Budvar je moderní a dynamická, ale zároveň založená na tradici a pevných historických základech.

Original pivnice BUDVARKA – nový moderní koncept značkové restaurace
Foto: red
Popisek: Budějovický Budvar

„Nová“ BUDVARKA je umístěna přímo v budově pivovaru v prostorách, ve kterých od roku 1996 fungovala velmi dobře známá pivnice Budvar. „Po více než 20 letech jsme přistoupili k zásadní změně designu i celkového pojetí našich značkových restaurací. Cílem bylo vytvořit moderní koncept pro náročného hosta a zároveň zachovat prvky tradiční pivnice, kde si můžete vychutnat prémiovou značku Budweiser Budvar,“ říká Ing. Robert Chrt, obchodní ředitel Budějovického Budvaru.

BUDVARKA v areálu pivovaru je již druhou značkovou restaurací nového konceptu. První „nová“ BUDVARKA byla otevřena již počátkem března v centru Českých Budějovic a navíc byla zahájena příprava několika dalších BUDVAREK. „Během dvou let chceme BUDVARKY otevřít ve všech krajských městech a později i v dalších vhodných lokalitách,“ dodává Robert Chrt. Hosté najdou v každé „nové“ BUDVARCE dokonale ošetřené čepované pivo, jedinečnou českou gastronomii, profesionální a kvalitní servis a nadčasové prostředí moderní a zároveň tradiční pivnice. „Věříme, že restaurace BUDVARKA získají oblibu u příslušníků mladší generace. Dobře se v nich určitě budou cítit i milovníci klasických pivnic,“ uzavírá Robert Chrt.

Design a technické řešení interiéru restaurace BUDVARKA

BUDVARKA představuje moderní řetězec restaurací se silnou vizuální přítomností značky Budweiser Budvar. Je to prostor, ve kterém by se lidé měli cítit příjemně a uvolněně. Proto je důležitou složkou navrženého konceptu také optimismus s prvky humoru. Flexibilní interiér je možné aplikovat v různých typech prostorů od historických po moderní. Z praktického pohledu je velmi důležitá jednoduchost montáže navrženého mobiliáře.

Zařízení restaurace BUDVARKA je navrženo z mnoha originálních prvků, které výborně doplňují dřevěné židle tradiční české značky TON. Důraz byl kladen na použití kvalitních přírodních materiálů v interiéru. Návštěvníky zaujmou zejména následující komponenty:

  • kónické polosloupy připomínají sklenici s přetékající pivní pěnou,

  • výčep inspirovaný typickým černým budvarským sudem,

  • výplně stěn obložené pivními tácky skládanými do geometrické kompozice,

  • kožené opěráky lavic šité ve tvaru pivních lahví,

  • centrální osvětlení inspirované pivními přepravkami,

  • nástěnné grafiky v pěti různých variacích: stylizované motivy víčka, přepravky, láhve, sklenice nebo potrubí pivovarské technologie vnášejí do interiéru pomocí hravých kompozic další vtipný a silný prvek,

  • dlažba skládaná jako mozaika do tvaru pivních přepravek ze tří barevných odstínů keramiky, která navazuje na grafiku stěn,

  • motiv nápisu BUDWEISER, skládaný z jednotlivých písmenek frézovaných z masivního dubu, který je v interiéru často používaný i na drobných detailech nábytku nebo svítidel.

Barevné řešení interiéru vychází z přirozené barevnosti přírodních materiálů. Další barvy jsou pak komponovány v monochromatické paletě tak, aby byl interiér sladěn v jednom barevném tónu. Volně stojící mobiliář je proveden v přírodním světlém dubu. Dubové obklady stěn jsou tónované do šedého odstínu. Černě zbarvené zámečnické prvky kontrastují s měděnými narůžovělými detaily. Čalouněné prvky jsou provedeny z brašnářské kůže.

Součástí designového řešení restaurace BUDVARKA jsou i originální jídelní lístky, pivní tácky, porcelánové stojany na příbory, porcelánové misky na podtácky, přepravky na dochucovadla a kompletní venkovní značení restaurace.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

CzechTourism: Česko jako destinace pro golfisty získává na popularitě

7:02 CzechTourism: Česko jako destinace pro golfisty získává na popularitě

Česko posiluje svůj potenciál evropské golfové destinace. Golfový turismus patří k významným zdrojům…