Paralympiáda exkluzivně v Českém rozhlase

06.03.2014 21:27

Stejně jako ze Zimních olympijských her v Soči přinese Český rozhlas i z těch paralympijských exkluzivní reportáže, rozhovory a další zajímavosti. A to na vlnách Radiožurnálu a regionálních stanic. Na místě bude sportovní redaktor Pavel Petr, který odletěl do dějiště her společně s paralympijskou výpravou 3. března.

Paralympiáda exkluzivně v Českém rozhlase
Foto: red
Popisek: Český rozhlas

„Český rozhlas je, stejně jako tomu bylo u Zimních olympijských her, jediné akreditované rádio v Česku, které může z paralympiády vysílat přímé vstupy a rozhovory a má přístup přímo na sportoviště či k našim reprezentantům přímo po výkonech,“ popisuje exkluzivitu paralympijského vysílání náměstek generálního ředitele pro program a vysílání René Zavoral.

Jde nejenom o plnění veřejné služby, ale paralympiádě se ČRo věnuje tradičně. Posluchači se dozví vše, co se týká paralympiády na nejposlouchanější stanici ČRo Radiožurnálu (ten je partnerem Českého paralympijského výboru), ale i na regionálních stanicích, odkud pocházejí jednotliví sportovci. 

Sportovní redaktor Pavel Petr se bude pohybovat všude tam, kde budou především čeští sportovci a bude tak každý den poskytovat exkluzivní reportáže přímo ze sportovišť, rozhovory s úspěšnými i méně úspěšnými reprezentanty, ale také přinese jejich životní či sportovní příběhy. V případě medailových úspěchů bude vstupovat živě.

Pavel Petr (47 let) pracuje v rozhlase 10 let, sportu handicapovaných se věnuje už několik let, především sledge hokeji. Na ZOH v Soči komentoval lední hokej a další sporty z tzv. „pobřežní oblasti“. Mezi jeho profesní zájmy patří také basketbal, cyklokros a rychlobruslení.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

JCCR: V oblasti cestovního ruchu musíme zabrat, sousedé nám ubíhají mílovými kroky

19:15 JCCR: V oblasti cestovního ruchu musíme zabrat, sousedé nám ubíhají mílovými kroky

“Na čem nám ujíždějí sousedé” bylo tématem 8. ročníku největší konference cestovního ruchu v České r…