Pardubické letiště se osvědčilo jako záloha pro Prahu

18.02.2016 12:29

Na pardubickém civilním letišti včera dopoledne přistál Airbus A 319 společnosti České Aerolinie. Stroj letící na své pravidelné lince OK 505 z Kodaně do Prahy byl z Letiště Václava Havla kvůli špatnému počasí odkloněn do Pardubic.

Pardubické letiště se osvědčilo jako záloha pro Prahu
Foto: Letiště Pardubice
Popisek: Letiště Pardubice, logo.

„ Tuto službu zajistilo Letiště  Pardubice v souladu s dohodou, kterou uzavřela společnost East Bohemian Airport s národním dopravcem ČSA. Dohoda je v platnosti od ledna 2016,“ uvedla ředitelka letiště Hana Šmejkalová. „Snažíme se rozšiřovat objem nabízených služeb. Letiště Pardubice je připraveno poskytovat kvalitní servis diverzního letiště v budoucnu všem dopravcům, kteří tuto službu budou potřebovat,“ dodala.

Aibus s cestujícími na palubě v Pardubicích natankoval a poté pokračoval ve svém letu.  Uzavření dohody s ČSA je dalším krokem nejen k ekonomickému rozvoji pardubického letiště, ale zejména ke zvýšení jeho prestiže a rozšíření povědomí o jeho vybavení, možnostech a službách.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

13:04 ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

Už jen necelý měsíc mohou žáci základních a středních škol posílat videa do soutěže „Vím proč“ o nej…