Pavel Švestka z Clarion Hotelu Špindlerův Mlýn získal zlato na Danubius Gastro 2014

14.02.2014 19:38 | Zprávy

Pavel Švestka z Clarion Hotelu Špindlerův Mlýn uspěl v přehlídce kuchařského a cukrářského umění na mezinárodním veletrhu gastronomie Danubius Gastro 2014, který proběhl první únorový víkend v Bratislavě.

Pavel Švestka z Clarion Hotelu Špindlerův Mlýn získal zlato na Danubius Gastro 2014
Foto: Clarion Hotel
Popisek: Pavel Švestka z Clarion Hotelu Špindlerův Mlýn získal zlato na Danubius Gastro 2014

V soutěži Poezie v gastronomii 2014 se se svým příspěvkem na téma thajská zahrada stal absolutním vítězem v disciplíně uměleckého vyřezávání z ovoce, carvingu. „Snažíme se podporovat a motivovat talentované členy našeho týmu, aby se rozvíjeli v tom, co je baví. Jednak pozitivně reprezentují náš hotel navenek, zároveň tak rozšiřují možnosti, jak můžeme překvapit naše hotelové hosty a nabídnout jim něco speciálního.“, komentovala vítězství svého zaměstnance Radka Řeháková, ředitelka Clarion Hotelu Špindlerův Mlýn. Pavel Švestka i přes svůj poměrně nízký věk absolvoval řadu carvingových soutěží.

Tento článek je uzamčen

Článek mohou odemknout uživatelé s odpovídajícím placeným předplatným, nebo přihlášení uživatelé za Prémiové body PL

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Aleš Dufek byl položen dotaz

Pozitivní diskriminace

Na jednu stranu odsuzujete pozitivní diskriminaci, na druhou stranu vám nevadí, že se jí vaše vláda dopouští? Proč třeba neustále zvýhodňujete Ukrajince? Já to chápal zpočátku, ale po třech letech? A druhá věc, proč už se dnes nemůžou problémy nazývat skutečnými jmény, proč se kolem některých našlap...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jihomoravský kraj: Ceny kraje za rok 2024

22:31 Jihomoravský kraj: Ceny kraje za rok 2024

Silné lidské příběhy, výjimečné výkony, celoživotní práce, odvaha i kreativita.