Penny Market hledá Hvězdu regionu a soutěží o exkurze k českým výrobcům

15.07.2013 9:34

Řetězec Penny Market pro své zákazníky připravil prázdninovou soutěž s mottem Toulky po České republice, která umožní výhercům nahlédnout do tajů výroby Becherovky nebo oblíbeného Pribináčka a dalších regionálních výrobců. Kromě šťastných výherců budou na jejím konci stát také Hvězdy regionů.

Penny Market hledá Hvězdu regionu a soutěží o exkurze k českým výrobcům
Foto: Penny Market
Popisek: Penny Market

Soutěž probíhá od 12. července do 29. srpna. Podmínkou účasti je nákup v PENNY nad 300 korun a zaslání soutěžní SMS v určeném tvaru. Soutěž je koncipována do sedmi týdenních kol, v každém zákazník spolu s unikátním kódem z účtenky musí odeslat také číslo svého nejoblíbenějšího výrobku, jenž zjistí přímo v letácích Penny nebo na internetových stránkách www.penny.cz.

Vyhrávat se budou jak ceny týdenní, tak na závěr soutěže také hlavní. Jejich charakter jde ruku v ruce s mottem Toulky po České republice. Výherce hlavních cen si tak může užívat projížďky v nové Škodě Citigo nebo víkend  ve Velkých Pavlovicích.

Lákavé výhry jsou však i v týdenních kolech, mimo jiné je ve hře řada exkurzí do výroben tradičních českých značek, jako je Madeta, Pribina či pivovary Krušovice a Pilsner Urquel nebo závody Becherovka. Penny Market je tak věrný svému sloganu Nakupujte hezky česky i v oblasti soutěží.

A Hvězdy regionů? Ty svým hlasování prostřednictvím uvedení čísla oblíbeného výrobku v soutěžní sms vyberou sami zákazníci. Hvězdou regionu se stane ten výrobek, který za daný kraj získá nejvíce soutěžních sms.

Více informací na www.penny.cz

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Královéhradecký kraj: Vybrané turistické linky už vyjely

16:13 Královéhradecký kraj: Vybrané turistické linky už vyjely

V sobotu 27. dubna vyjely vybrané turistické autobusové a vlakové linky Veřejné dopravy Královéhrade…