Penny Market hledá Hvězdu regionu a soutěží o exkurze k českým výrobcům

15.07.2013 9:34 | Zprávy

Řetězec Penny Market pro své zákazníky připravil prázdninovou soutěž s mottem Toulky po České republice, která umožní výhercům nahlédnout do tajů výroby Becherovky nebo oblíbeného Pribináčka a dalších regionálních výrobců. Kromě šťastných výherců budou na jejím konci stát také Hvězdy regionů.

Penny Market hledá Hvězdu regionu a soutěží o exkurze k českým výrobcům
Foto: Penny Market
Popisek: Penny Market

Soutěž probíhá od 12. července do 29. srpna. Podmínkou účasti je nákup v PENNY nad 300 korun a zaslání soutěžní SMS v určeném tvaru. Soutěž je koncipována do sedmi týdenních kol, v každém zákazník spolu s unikátním kódem z účtenky musí odeslat také číslo svého nejoblíbenějšího výrobku, jenž zjistí přímo v letácích Penny nebo na internetových stránkách www.penny.cz.

Vyhrávat se budou jak ceny týdenní, tak na závěr soutěže také hlavní. Jejich charakter jde ruku v ruce s mottem Toulky po České republice. Výherce hlavních cen si tak může užívat projížďky v nové Škodě Citigo nebo víkend  ve Velkých Pavlovicích.

Lákavé výhry jsou však i v týdenních kolech, mimo jiné je ve hře řada exkurzí do výroben tradičních českých značek, jako je Madeta, Pribina či pivovary Krušovice a Pilsner Urquel nebo závody Becherovka. Penny Market je tak věrný svému sloganu Nakupujte hezky česky i v oblasti soutěží.

A Hvězdy regionů? Ty svým hlasování prostřednictvím uvedení čísla oblíbeného výrobku v soutěžní sms vyberou sami zákazníci. Hvězdou regionu se stane ten výrobek, který za daný kraj získá nejvíce soutěžních sms.

Více informací na www.penny.cz

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Tomio Okamura byl položen dotaz

bydlení

Stát musí převzít plnou odpovědnost za bytovou politiku a zajistit pro mladé lidi dostatečné kapacity cenově dostupného bydlení. Co touto vaší větou přesně myslíte? A jaká cena za bydlení je podle vás v pořádku? A jak byste řešili problém, že na řadě míst, kde je největší poptávka po bydlení, není u...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

HZS ČR: Přivítali jsme zahraniční delegaci ze Saska a Bavorska

22:28 HZS ČR: Přivítali jsme zahraniční delegaci ze Saska a Bavorska

Ve dnech 25.7 a 26. 7. se v budově GŘ HZS ČR uskutečnilo pracovní jednání se zástupci Saska a Bavors…