Povodí Moravy: Vedoucí úseku generálního ředitele je Kateřina Sedláčková

06.04.2018 13:17

Do funkce vedoucí úseku generálního ředitele jmenoval generální ředitel Povodí Moravy, s. p. Václav Gargulák dosavadní vedoucí právního útvaru Mgr. Kateřinu Sedláčkovou.

Povodí Moravy: Vedoucí úseku generálního ředitele je Kateřina Sedláčková
Foto: Povodí Moravy
Popisek: Povodí Moravy

„Mgr. Sedláčková má dostatek zkušeností a všechny předpoklady ke správnému vedení úseku generálního ředitele, jehož řízením byla až doposud pověřena. Přeji ji ve funkci hodně pracovních úspěchů, radost z práce a úspěšný pracovní tým, který jí bude při práci oporou,“ říká generální ředitel Povodí Moravy Václav Gargulák.

Kateřina Sedláčková vystudovala Právnickou fakultu Masarykovy univerzity v Brně, kde získala titul magistra práv. Do podniku PM nastoupila jako právník finančního úseku v roce 2007. Od konce téhož roku zastávala v podniku PM funkci vedoucí majetkoprávního útvaru, v letech 2010 – 2013 vykonávala funkci vedoucí úseku generálního ředitele, z niž po personální výměně generálního ředitele odešla a v podniku zůstala působit na pozici vedoucí právního útvaru. Úsek generálního ředitele vedla na základě pověření od ledna loňského roku. „Ráda bych ve své funkci pokračovala v dořešení již započatých majetkoprávních vypořádání staveb vodních děl, zaměřila se na poskytování metodické pomoci ostatním organizačním jednotkám a dořešila implementaci systému ochrany osobních údajů dle Nařízení EU známé pod zkratkou GDPR,“ shrnuje své priority Sedláčková. Do kompetencí vedoucí úseku generálního ředitele přímo spadají útvary: právní, mezd a BOZP, vzdělávání a péče o zaměstnance, vnějších vztahů a marketingu.

Výběrové řízení na pozici vedoucí úseku generálního ředitele vyhlásilo Povodí Moravy 16. 11. 2017. Zájem o pozici projevilo celkem 36 uchazečů, ze kterých všechny podmínky výběrového řízení splnilo šest osob. Pracovní pohovory se potom konaly ve dvou kolech, a to 5. a 12. ledna 2018. Povodí Moravy, s.p. klade důraz na otevřené a transparentní obsazování managerských pozic státního podniku.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

22:03 Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

Počínaje prvním březnovým pondělím začala Česká pošta na vybraných poštách testovat inovované stejno…