Praha 2: Jaké sporty si lze vyzkoušet v rámci Měsíce náboru na Praze 2?

16.09.2014 16:20

Měsíc náboru do sportovních klubů. To je kampaň Prahy sportovní, která láká všechny děti z celé Prahy za sportem. Každý třetí sportovní oddíl v hlavním městě má po celý měsíc září otevřené dveře malým zájemcům o volnočasové pohybové aktivity.

Praha 2: Jaké sporty si lze vyzkoušet v rámci Měsíce náboru na Praze 2?
Foto: Praha2.cz
Popisek: Praha 2

V naší městské části můžou rodiče s dětmi zavítat například do basketbalového klubu USK Praha, který sídlí v ZŠ Resslova, nebo do TJ Sokol Královské Vinohrady, který pořádá nábor florbalistů. Pokud máte doma spíše malého bojovníka, zkuste korejská bojová umění v TAEHAN Praha, nebo kickbox v Kickbox club Kosagym. A co takhle zkusit něco úplně jiného? Třeba step. Za tímto netradičním sportem vyrazte do FOUR TAPS.

Zaujal Vás některý z těchto klubů a chtěli byste se přijít podívat na nábor? Na www.prahasportovni.cz naleznete o jednotlivých náborech mnohem více.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hospodářská komora: Evropa vyslyšela požadavky českých podnikatelů

16:05 Hospodářská komora: Evropa vyslyšela požadavky českých podnikatelů

Prioritou nové Evropské komise by se mohlo stát snížení administrativní zátěže podnikatelů. Tu býval…