Praha 7: Nové centrum pro seniory Přístav 7 otevře v září

04.09.2017 13:00

Od pondělí 11. září 2017 mohou senioři nejen z Prahy 7 využívat nové vzdělávací a kulturní centrum – Přístav 7 (ulice Jankovcova 8b). Centrum bude poskytovat široké spektrum aktivit – od jazykové a počítačové výuky, přes cvičení, výtvarné dílny až po zajímavé besedy a tančírnu. Slavnostní otevření Přístavu 7 se za bohatého doprovodného programu uskuteční v úterý 26. září 2017. Provozovatelem je obecně prospěšná společnost Elpida, finanční stránku projektu zajišťuje Nadační fond Osvojme si stáří, který založila developerská společnost Daramis.

Praha 7: Nové centrum pro seniory Přístav 7 otevře v září
Foto: Hans Štembera
Popisek: Seniorka na sluníčku

„Podpoře seniorů se věnujeme prostřednictvím našeho nadačního fondu dlouhodobě. Nejnovější aktivitou v podobě centra Přístav 7 chceme nabídnout našim spoluobčanům kvalitní a činorodé prožití volného času v příjemném kolektivu a prostředí,“ uvedl Martin Vachek, výkonný ředitel společnosti Daramis.

Slavnostní otevření centra pro seniory 26. září 2017 přinese bohatý mix zážitků s podtitulem „Buď zvědavej, nebudeš brzo starej". Zájemci (nejen) z řad seniorů jsou zváni na ochutnávku z kurzů, přednášek a cvičení. Návštěvníci se mohou například naučit ovládat tablet a sestavit si s pomocí počítače rodokmen, vyzkoušet si jógu, zapojit se do výtvarných dílen nebo se začít učit cizí jazyk. Nebude chybět ani kosmetický koutek či odborná degustace vín. K dispozici budou i pracovníci Linky seniorů. Na závěr slavnostního otevření proběhne beseda s Rudolfem Křesťanem a seznamovací tančírna. Vstup je zdarma.

Přihlášky do centra Přístav 7 a další informace lze získat na telefonním čísle 222 264 846, e-mailem pristav7@elpida.cz nebo na webových stránkách www.pristav7.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: Třetí blok Jaderné elektrárny Dukovany dosáhl poprvé v historii výkonu 513 MW

11:54 ČEZ: Třetí blok Jaderné elektrárny Dukovany dosáhl poprvé v historii výkonu 513 MW

Energetici v Dukovanech dosáhli plánovaného zvýšení elektrického výkonu 3. výrobního bloku – špičkov…