Premiér Andrej Babiš bude jednat v rámci mezivládních konzultací ve Varšavě s polským premiérem

27.08.2019 7:33

Předseda vlády České republiky Andrej Babiš se ve Varšavě setká s předsedou vlády Polské republiky Mateuszem Morawieckim. Oba premiéři budou jednat v rámci mezivládních konzultací o evropských tématech a vzájemné spolupráci obou států.

Premiér Andrej Babiš bude jednat v rámci mezivládních konzultací ve Varšavě s polským premiérem
Foto: Hans Štembera
Popisek: Premiér Andrej Babiš

Ve středu 28. srpna 2019 bude Andrej Babiš reprezentovat Českou republiku na mezivládních konzultacích ve Varšavě. Do Varšavy českého premiéra doprovodí místopředseda vlády a ministr průmyslu a obchodu Karel Havlíček, ministr zahraničních věcí Tomáš Petříček, ministr obrany Lubomír Metnar, ministr životního prostředí Richard Brabec, ministryně práce a sociálních věcí Jana Maláčová, ministr dopravy Vladimír Kremlík, ministr Miroslav Toman a ministryně pro místní rozvoj Klára Dostálová.

Součástí programu jsou separátní jednání členů vlády České republiky, zatímco bude premiér Babiš jednat se svým polským protějškem. Následně proběhne plenární zasedání mezivládních konzultací formou pracovního oběda. Na úvod tiskové konference je naplánován podpis Smlouvy o spolupráci v oblasti letecké dopravy mezi Ministerstvem obrany České republiky a Ministerstvem národní obrany Polské republiky za přítomnosti předsedů vlád České a Polské republiky.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

MUDr. Ladislav Václavec byl položen dotaz

Zdraví máme jen jedno

Pane senátore, hlasoval jste pro senátní novelu zaměstnávání zahraničních zubařů u nás. Tito studenti medicíny, možná lékaři mají pracovat pod dohledem českého l=kaře, který asi podle vás nemá co na práci a tak bude dohlížet. Bez řádně ukončené zkoušky z českého jazyka a slevovat z náročnosti aproba...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

České dráhy: MS IIHF v ledním hokeji začíná v pátek, vlaky dopraví fanoušky do center šampionátu

16:08 České dráhy: MS IIHF v ledním hokeji začíná v pátek, vlaky dopraví fanoušky do center šampionátu

Hokejová horečka vypukne již tento pátek. Česká republika se po devíti letech znovu stane hostitelem…