Premiér Sobotka pokračuje v roce 2016 v setkávání s vrcholnými představiteli Evropské komise

10.01.2016 18:00

Předseda vlády Bohuslav Sobotka v pondělí 11. ledna 2016 přijme na Úřadě vlády ČR vysokou představitelku EU pro zahraniční a bezpečnostní politiku a místopředsedkyni Evropské komise Federicu Mogheriniovou. Premiér tak pokračuje v setkávání s vrcholnými představiteli Evropské komise.

Premiér Sobotka pokračuje v roce 2016 v setkávání s vrcholnými představiteli Evropské komise
Foto: Hans Štembera
Popisek: Premiér Bohuslav Sobotka

Hlavními tématy pondělního jednání předsedy vlády Sobotky a místopředsedkyně Evropské komise Mogheriniové bude bezpečnostní situace v Evropě, Globální bezpečnostní strategie a rovněž řešení migrační krize.

V roce 2015 se premiér Sobotka opakovaně sešel se stálým předsedou Evropské rady Donaldem Tuskem, jednal s předsedou Evropské komise Jean-Claude Junckerem a předsedou Evropského parlamentu Martinem Schulzem.

V Praze premiér přijal a jednal v průběhu loňského roku například s Cecilii Malmströmovou, eurokomisařkou pro obchod, Elżbietou Bieńkowskou, eurokomisařkou pro vnitřní trh, průmysl, podnikání a malé a střední podniky, Corinou Cre?u, eurokomisařkou pro regionální politiku a s dalšími členy Evropské komise.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…