Prezident HK ČR rozšiřuje řady svých poradců

06.09.2014 8:09

Prezident Hospodářské komory České republiky (HK ČR) Vladimír Dlouhý rozšiřuje řady svých poradců o bývalého hlavního ekonoma společnosti Patria Finance Mgr. Davida Marka, Ph.D.

Prezident HK ČR rozšiřuje řady svých poradců
Foto: Archiv
Popisek: Hospodářská komora - logo

Mgr. David Marek, Ph.D. se stal jedním ze sedmi členů poradního sboru prezidenta HK ČR, který je koncipován jako neformální pracovní skupina, jejíž členství je čestné a není jakkoliv honorováno. V poradním sboru bude mít na starosti makroekonomické analýzy a energetiku.

Po absolvování magisterského studia na IES nastoupil David Marek do České národní banky, oddělení připravujícího podklady pro jednání bankovní rady ČNB o měnové politice. Poté přestoupil do analytického oddělení České spořitelny. Následně působil v podobné pozici v makléřské firmě Patria Finance, kde se během svého působení stal hlavním ekonomem a členem představenstva společnosti. Během práce v Patrii Marek úspěšně dokončil doktorské studium na IES. Po téměř 14letém působení v Patrii přijal nabídku pracovat ve společnosti Deloitte na pozici hlavního ekonoma a ředitele v oddělení Finančního poradenství.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komora.cz

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

APSS: Očkování stále zachraňuje životy po celém světě

7:23 APSS: Očkování stále zachraňuje životy po celém světě

Evropský týden očkování, European Immunization Week (EIW), který letos připadá na období 21.–27. dub…