Přímý přenos koncertu Coldplay exkluzivně na Radiu Wave

24.04.2014 12:47

Radio Wave tuto sobotu 26. dubna od 17.00 odvysílá v přímém přenosu koncert britské kapely Coldplay z německého Baden-Badenu. Jedná se o jeden z prvních koncertů z turné kapely k jejich chystanému albu Ghost Stories. Nová deska má vyjít až 16. května a díky exkluzivnímu živému přenosu Radia Wave tak máte možnost poslechnout si aktuální zvuk Coldplay s téměř měsíčním předstihem!

Přímý přenos koncertu Coldplay exkluzivně na Radiu Wave
Foto: Český rozhlas
Popisek: Radio Wave

Z obou zatím vydaných singlů Midnight a Magic je znát, že na nové desce Coldplay pod vedením Chrise Martina výrazně udrželi na uzdě svoji tradiční pompu a vrhli se vstříc ořezanějšímu, komornějšímu zvuku. Sbor hlasů, z nichž některé jsou zefektované autotunem, zároveň ve skladbě Midnight v lecčem připomíná experimenty, do kterých se s tímto modulátorem pouštěl indie-rockový písničkář Bon Iver. Obal chystaného alba pro Coldplay navíc navrhla v České republice narozená výtvarnice Mila Fürstová.  

Přímý přenos vystoupení Coldplay poskytl pro potřeby Evropské vysílací unie a pro Radio Wave Eurosonic. 

Koncert Coldplay naladíte v sobotu 26. dubna od 17.00 na wave.cz, v digitálním rozhlase DAB, v televizi, v kabelovkách, na satelitech nebo v mobilní aplikaci iRadio.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: rozhlas.cz

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nadace ČEZ: V obci Plchovice obnovili ovocný sad

13:04 Nadace ČEZ: V obci Plchovice obnovili ovocný sad

Výsadbou nových stromů v obci Plchovice obnoví sad, který zde byl původně. A nejen to, nové stromy b…