Prohlášení MZV k mezikorejskému summitu dne 27. dubna 2018

27.04.2018 21:05

Ministerstvo zahraničních věcí České republiky vítá výsledky mezikorejského summitu, který se uskutečnil v Pchanmundžomu dne 27. dubna 2018.

Prohlášení MZV k mezikorejskému summitu dne 27. dubna 2018
Foto: mzv.cz
Popisek: Ministerstvo zahraničních věcí

Oceňujeme úsilí prezidenta Korejské republiky Mun Če-in/a přípravit a uspořádat tuto historickou schůzku i rozhodnutí předsedy Výboru pro státní záležitosti Korejské lidově demokratické republiky Kim Čong-una pozvání přijmout.

Vítáme přijetí „Pchanmundžomské deklarace“, ve které oba představitelé vyjádřili svůj společný záměr, kterým je Korejský poloostrov bez jaderných zbraní, a souhlasili s tím, že budou usilovat o trvalý mír na Korejském poloostrově. Věříme, že cílů Deklarace, které by měly vést k trvalé stabilitě v regionu a ke zlepšení života všech lidí na Korejském poloostrově, bude dosaženo co nejdříve.

Doufáme, že vstřícná atmosféra dnešního summitu bude pokračovat a vyústí v obnovení pravidelného dialogu a výměně na různých úrovních. Česká republika bude nadále pokračovat v podpoře všech kroků směřujících k dosažení trvalého míru, stability a prosperity na Korejském poloostrově.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Změna dodavatele? ERÚ upozorňuje na rizika, spojená s podepisováním plných mocí

16:08 Změna dodavatele? ERÚ upozorňuje na rizika, spojená s podepisováním plných mocí

Stále více spotřebitelů mění dodavatele energií. Řada z nich se přitom o proces přechodu mezi obchod…